Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис представя на Вашето внимание новостроящ се жилищен комплекс със страхотна локация, а именно кв. Остромила. В близост са разположени спирки на градския транспорт и търговски обекти.

 Комплексът е от затворен тип и се състои от 3 сгради по 5 етажа, с издаден Акт 14 е, а Акт 16 ще се издаде през есента на 2023г. Жилищният комплекс е газифициран и има възможност да се закупи подземен гараж или надземно паркомясто към всеки апартамент. Изгражда се с изключително високо качество строителни материали. Апартаментите се издават по БДС: на шпакловка и замазка с монтирани ключове и контакти, ВиК до тапа, блиндирани входни врати.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент А1 свободен 134 кв.м. 126100
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс

Имотът е тристаен, ситуиран е на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 90,48 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, голяма тераса. Апартаментът разполага и със склад. Изложение: изток/запад. Жилището се продава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да я превърне в мечтаният за Вас нов ДОМ!

Апартамент А2 свободен 90 кв.м. 80005
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс

Имотът е двустаен, ситуиран е на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 52,13 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, голяма тераса. Апартаментът разполага и със склад. Изложение: изток. Жилището се продава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да я превърне в мечтаният за Вас нов ДОМ!

Апартамент А3 свободен 135 кв.м. 118605
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс

Имотът е тристаен, ситуиран е на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 79,83 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, голяма тераса. Апартаментът разполага и със склад. Изложение: изток. Жилището се продава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да я превърне в мечтаният за Вас нов ДОМ!

Апартамент А4 свободен 129 кв.м. 123785
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс
Аримекс

Имотът е тристаен, ситуиран е на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 90,90  кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, голяма тераса. Апартаментът разполага и със склад. Изложение: изток. Жилището се продава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да я превърне в мечтаният за Вас нов ДОМ!

Апартамент Б5 свободен 114 кв.м. 115990
Аримекс

Имотът е тристаен, ситуиран е на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 96,90 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, тераса. Апартаментът разполага и със склад. Изложение: изток/запад. Жилището се продава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да я превърне в мечтаният за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Тип: Сграда
  • Общо етажи: 5
  • Строителство: ново
  • Отопление: Газ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот