Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в ж.к. Люлин 2. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, детски градини, училище, медицински заведения, както и зони за отдих.

 Сградата е с издаден Акт 14 и ще бъде завършена до май 2025г. За строителството се използват високо качество строителни материали, оптимални разпределения, френски прозорци. Отопление: ТЕЦ и възможност за климатизация. Фасадата е решена с елементи от композитно дърво Артефино придаващо лукс и уникалност на сградата. 

 Проекта е решен с просторни помещения за търговска дейност на партерно ниво и осем жилищни етажа наброяващи 69 уютни апартамента и ателиета. За удобство на собствениците са предвидени подземни и надземни паркоместа, гаражи и складови помещения. Една отлична възможност за ново жилище или чудесна инвестиция с добра възврашаемост.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент А7 свободен 143 кв.м. 182490
Arte Lyulin

 Апартамент А7 е ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 117,75 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, склад. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент Б24 свободен 86 кв.м. 122210
Arte Lyulin

 Апартамент Б24 е ситуиран на 7-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 71,07 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент Б3 свободен 64 кв.м. 84473
Arte Lyulin

 Апартамент Б3 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 52,78 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Изложение: изток. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент Б4 свободен 86 кв.м. 117369
Arte Lyulin

 Апартамент Б4 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 71,07 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, тераса. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент Б8 свободен 59 кв.м. 82329
Arte Lyulin

 Апартамент Б8 е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 48,84 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Изложение: изток/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 9
  • Строителство: ново
  • Отопление: ТЕЦ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот