Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи тристаен апартамент в жилищна сграда в ж.к. Студентски град. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, детска ясла, детска градина, висши учебни заведения, медицинско заведение, както и зони за отдих и спорт.

 Сградата е пред Акт 16 и ще бъде издаден до есента на 2024г. За строителството се използват високо качество строителни материали. Отопление: ТЕЦ. Има възможност за закупуване на подземни паркоместа на допълнителна цена.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 304 свободен 89 кв.м. 170000
AURUM II

 Апартамент 304 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 74,29 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент 403 свободен 89 кв.м. 170000
AURUM II

 Апартамент 403 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 74,29 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 501 свободен 210 кв.м. 304000
AURUM II

 Апартамент 501 е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 128,82 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетна, 3 тераси. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 6
  • Строителство: ново
  • Отопление: ТЕЦ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 15

Данни за имот