Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Борис Бакалов

За брокера

Борис Бакалов е част от екипа на "Титан Пропъртис", отдел "наеми" в гр. София. Практикува професията повече от една година. Завършва висшето си образование в УНСС със специалност "Регионално развитие". Съчетава личния бизнес с удовлетворението от работата с клиенти в сферата.

На въпроса защо избра тази професия отговаря:

"Избрах тази професия, защото обичам динамиката и общуването с нови хора."

 

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Галина Атанасова

Боби, благодаря! Искам да благодаря за оказаното съдействие. Спечели ми доверието и при необходимост в близко бъдеще бих се възползвала от услугите ти. Страхотно момче си. Радвам се , че не си загубил човешкото в тази сфера. Голям професионализъм от твоя страна. Пожелавам ти успешна кариера и да си топ брокера във фирмата.

Ростислав

Определено това беше нашия брокер. Личеше си по отношението. Много бързо ни намери това което искахме, усложлив е, точен (дори идваше по-рано на огледите), не говори излишни приказки, умее да изслушва и въпреки многото ни претенции и ниското предлагане на жилища за наемане, той все пак успя да намери и предложи най-доброто за нас. Беше отзивчив по всяко време от деня. Определено върши работата си с удовлетворение.

Анонимен

Борис беше изключително точен, абсолютен професионалист. Той изслушваше внимателно без да налага своето мнение а с единствен интерес да задоволи нуждите и търсенето на клиента. 

Връзка с нас

Данни за имот