Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Брокери на 3-то тримесечие-2022г.

По традиция, ръководството на “Титан Пропъртис” България отличи и възнагради брокерите в компанията, които се отличиха през този период на годината, на база брой финализирани сделки, лични резултати, клиентски отзиви и организационни и лидерски умения.

Ръководството на “Титан Пропъртис” поднася специални поздравления и благодарности към всички, които не спираха да надграждат себе си и да постигат нови рекорди.

 

Брокерите, които се отличиха през този период са:

Мартин Христов, специалист “продажби” - офис София

Мартин Христов e част от екипа ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерният му път стартира през 2017г., в отдел "наеми", а от 2018г. е част от отдел "продажби". Завършва висшето си образование през 2019 година в УНСС, специалност "Мениджмънт на недвижимата собственост".

 

Анна Гошева, специалист "наеми" - офис ж.к. Младост, София

Паралелно с кариерата, Анна изучава "Политология" в УНСС. Тя успява да надмине очакванията на всички свои клиенти с изключителен подход и лично отношение.

 

Величко Найденов, специалист "наеми" - офис Бургас

Величко се отличава със своите упоритост и желание за успех, които му подпомогнаха да поддържа отлични лични резултати през този период на годината и му донесоха титлата "Брокер на 3-то тримесечие".

 

Христина Александрова, специалист "наеми" - офис ж.к. Младост, София

Клиентите ни я определят като чудесен човек и истински професионалист с личен подход и отношение към всяко едно тяхно изискване. Освен това, Христина е и един от брокерите, които постигнаха рекорден брой сделки за последния месец на периода.

 

Данила Варавкин, специалист "наеми" - офис Варна

Роден е в гр. Астана, Казахстан, а от пет години живее и работи в България. Част е от екипа на "Титан Пропъртис" от самото откриване на офиса в морската столица. През последното тримесечие на годината, Данила се отличи от всички свои колеги, като показа високи лични резултати и желание за развитие.

 

Теодор Колев, специалист "наеми" - офис Пловдив 

Познава добре имотния пазар в София, но не отдавна решава да се премести в града под тепетата. Клиентите ни го определят като млад, амбициозен професионалист.

 

Данни за имот