Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Брокери на първо тримесечие-2022г.

 

“Титан Пропъртис” България е не просто компания, а организация с цели. 

Повече от шест години събираме хора с мечти. И ги реализираме! Ръководството на “Титан Пропъртис” изказва огромни благодарности към менторите на компанията, специалистите в отдел “наеми” и “продажби”, както и на административния, юридически и рекламен отдел за успешния старт на 2022г. 

 

За пръв път от създаването на компанията, “Титан Пропъртис” излъчва Брокери на първо тримесечие, на база брой финализирани сделки, клиентски отзиви, организационни и лидерски умения.

Брокерите, които се отличиха през този период на годината са:

 

Теодора Еленчева, отдел “продажби” - офис София

Кариерният й път започва през 2017г. в одел “наеми”, а от 2018г. е част от екипа на отдел “продажби”. Следва в НБУ - “Управление на бизнес и предприемачество”. Мото: “Работи, това което обичаш и няма да имаш нито един работен ден.”

 

Ярослав Драгомир, отдел “наеми” - офис София

Ярослав е част от екипа на “Титан Пропъртис” в офиса ни в ж.к. Младост, София. Кариерният му път стартира през 2018г. Роден е в гр. Болград, Украйна, а от пет години живее в София и гради кариера със завидни темпове. Многократен рекордьор по сключени сделки в компанията.

 

Катя Иванова, отдел “продажби” - офис Бургас

Катя е част от екипа на офис Бургас от самото му откриване. Кариерният й път стартира в отдел “наеми”. Клиентите ни я определят като истински професионалист с разбиране и отношение към изискванията им.

 

Петко Петков, отдел “наеми” - офис Бургас

Петко е брокерът с най-висок клиентски рейтинг на компанията. Благодарение на богатия му житейски и културен опит, успява да задоволи нуждите и желанията на всички свои клиенти, като печели доверието им с лекота.

 

Едуард Иванова, отдел “наеми” - офис Варна

Едуард е част от екипа на морската ни столица от самото откриване на офиса. Печели титлата “Брокер на I-во тримесечие”, благодарение на отдадеността си към клиентите и професията. Притежава отлични организационни умения.

Данни за имот