Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

Титан Пропъртис представя на Вашето внимание жилищен комплекс, разположен на 16 000 кв.м. площ, който да осигурява спокойствие и релакс на своите обитатели във втория по големина град в България, а именно гр. Пловдив, кв. Остромила.

 Комплексът е проектиран в две П образни структури, като е предвидено пространство за богато озеленени градини и детски площадки. 

Достъпът до комплекса ще бъде контролиран, а за допълнителната сигурност на обитателите ще се грижи денонощна охрана. Комплексът ще разполага с подземни и надземни места за паркиране. Етапът на строителство е Акт 14. Акт 16 се очаква края на 2023г.

Агенцията разполага с различни по вид и квадратура апартаменти. Има възможност за закупуване с банков кредит. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 402.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент D13 свободен 69 кв.м. 72009.00
Capture.JPG

Разпределение: антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: запад.

Апартамент Z13 Свободен 112 кв.м. 106232.00
Capture~1.JPG

Разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, втора тоалетна, тераса. На разположение е и мазе. Изложение: запад/север.

Апартамент Б51 Свободен 186 кв.м. 173934.00
Capture~2.JPG

Разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, едната от които с баня с тоалетна, втора баня с тоалетна, тераса. На разположение е и мазе с площ от 20.08кв.м. Изложение: изток/запад/север.

Детайли
  • Статус: Нова сграда

Данни за имот