Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в ж.к. Малинова долина. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, детска градина, както и зони за отдих.

 Сградата е с издаден Акт 14 и ще бъде завършена до началото на 2025г. За строителството се използват високо качество строителни материали, предвиждат се луксозни общи части и смарт хоум система, дограма Рехау, тухли Кебе. Отопление: електричество. Има възможност за закупуване на паркоместа или гаражи на допълнителна цена.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 13 продаден 68 кв.м. 115600
ДИСТРИКТ 23

 Апартамент 13 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 56,75 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 20 продаден 68 кв.м. 114800
ДИСТРИКТ 23

 Апартамент 20 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 56,24 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад, тераса. Изложение: запад. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 33 свободен 101 кв.м. 200000
ДИСТРИКТ 23

 Апартамент 33 е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 84,15 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, мокро помещение, тераса. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 6 свободен 67 кв.м. 119000
ДИСТРИКТ 23

 Апартамент 6 е ситуиран на 1-ви партерен етаж и разполага със застроена площ от 55,93 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад, тераса с двор 44,91 кв.м. Изложение: юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 7 свободен 99 кв.м. 175000
ДИСТРИКТ 23

 Апартамент 7 е ситуиран на 1-ви партерен етаж и разполага със застроена площ от 82,25 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, склад, 2 тераси с двор - 66,3 кв.м. Изложение: юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 4
  • Строителство: ново
  • Отопление: Електричество
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот