Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Жилищна сграда в м-т Гърдова глава

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи новострояща се жилищна сграда в м-т Гърдова глава. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, училища, детски градини, детска ясла, медицинско заведение, както и зони за отдих.

 Сградата е в начален етап на строителство и ще бъде завършена до края на Септември 2026г. За строителството се използват високо качество строителни материали, тухли Wienerberger, 10 см. EPS изолация на стените, покривите са топлоизолирани с XPS изолация 10 см. и двойно хидроизолирани, всички тераси също са хидроизолирани, дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил.

 Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и естествен камък, дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил, блиндирани входни врати, звънчева, телефонна и видеодомофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет. Отопление: електричество. Има възможност за закупуване на гаражи на допълнителна цена.

 

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 1 свободен 71 кв.м. 165354
Жилищна сграда в м-т Гърдова глава

Апартамент 1 е ситуиран на 1-ви партерен етаж и разполага със застроена площ от 62,59 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, двор 27,92 кв.м. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент 12 свободен 103 кв.м. 222718
Жилищна сграда в м-т Гърдова глава

 Апартамент 12 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 90,44 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, тераса. Изложение: запад/север/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 13 свободен 105 кв.м. 227578
Жилищна сграда в м-т Гърдова глава

 Апартамент 13 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 91,88 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, дрешник, тераса. Изложение: юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 15 свободен 144 кв.м. 310327
Жилищна сграда в м-т Гърдова глава

 Апартамент 15 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 91,88 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които е към едната спалня, отделна тоалетна, дрешник, 2 тераси. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент 6 свободен 82 кв.м. 177768
Жилищна сграда в м-т Гърдова глава

 Апартамент 6 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 72,42 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, тераса. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 4
  • Строителство: ново
  • Отопление: Електричество
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж
  • Изложение: СЕВЕРОИЗТОК

Данни за имот