Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Едуард Иванов

За брокера

Едуард Иванова е "специалист наеми" и е част от екипа на "Титан Пропъртис" в гр. Варна. Преди шест години пристига в морската столица, за да учи "Икономика". Паралелно със студентсвото решава да започне работа. Кандидатства за позицията консултант недвижими имоти, след като пробва да се реализира в различни сфери, но не открива, това което търси в работното си място. Носител на наградата "Брокер на I-во тримесечие за 2022г."

На въпроса какво го впечатли и какво го мотивира в работата отговаря:

"След интервюто, бях впечатлен от атмосферата в офиса. Мотивира ме това, че имам възможност да надграждам себе си професионално и личностно. За това помагат мениджърите, без начение от офиса и града. Всеки един от тях е готов да сподели опита си и да ме упъти в правилната посока. Изобщо нямам съмнение, че съм на правилното място. Всяка сутрин отивам на работа с усмивка."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Nataliya

SUPER

Kate

He is very helpful and polite, recommend to work with him

Анна Минкова

Благодарим на г-н Едуард Иванов, носител на наградата "Брокер на тримесечие за 2022 г.", във водещата компания за НИ, ТИТАН ПРОПЪРТИС! По време на краткия ни, за сметка на това ефективен делови контакт, Наемател и Наемодател бяхме впечатлени от коректността му, бързината на мисъл и действие, подкрепени с точност и дискретност. Самообладанието, овладяното поведение на стабилен млад човек едновременно респектира и предизвиква доверие! Именно то е много дефицитно и заслужава уважението ни! Пожелаваме на ТИТАН ПРОПЪРТИС цял екип служители с подобни ценни качества, а на самия г-н Едуард Иванов удовлетвореност от начина, по който съумява да бъде максимално полезен на ТИТАН и на контрагентите му, по този достоен начин!

Олег

Едуард Молодец с ним Очень Легко работать!

Севим Османова

Професионално и любезно обслужване.

Наталья

Эдуард учитывает все пожелания и сроки. Показал максимум подходящих вариантов. Хорошо и открыто дает оценку просмотренному жилью. Всегда остается на стороне клиента. Правильными наводящими вопросами помогает выбрать лучшее и не растеряться. Дополнительный супер комфорт - приезжал на машине и отвозил на объекты или в офис. Эдуард, спасибо за помощь, я супер довольна выбранной квартирой. Буду рекомендовать!

Алена Максименюк

Отлично работает, лучшая оценка

Връзка с нас

Данни за имот