Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Комплекс "Алено Цвете"

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи един забележителен проект, наречен "Алено Цвете". Това е първия по рода си инвестиционен, екологичен и луксозен жилищен комплекс от затворен тип, строен по финландска технология в България. Разположен е в полите на Витоша, кв. Бояна и едновременно само на 10 минути с кола до центъра на столицата. 

 Селището е изградено върху обща площ от 12330 кв.м. Състои се от 13 еднофамилни къщи с РЗП от 360,55 кв.м. до 441 кв.м., с обща РЗП 5490кв.м., административна офис сграда с паркоместа за гости, която не е включена в общата РЗП. Къщите са три типа: тип А – 3 къщи, тип Б – 9 къщи и тип В – 1 къща. Всяка къща притежава собствен парцел с реални граници с размери  от 600 кв.м. до 920 кв.м.

 Облицовката на сутерена на всяка къща е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Преградните стени в сутерена са неносещи и срещу допълнително заплащане може да бъдат размествани по Ваше желание. За Вашето удобство и комфорт височината на таваните на повечето помещения на 1-ви и 2-ри етажи и в трите типа къщи достига до 3.30 метра, като височината само на гостните в къщи тип Б достига до 6,4м. До всяка една къща ще има прекарани кабели за интернет и телефон и домофонна система с камера.

 Цялото селище ще е оградено с масивна ограда, за да можете Вие и Вашите деца да се чувствате спокойно и неприкосновено, далеч от любопитните погледи на съседите. Освен това масивната ограда спира много добре излишния шум и силните студени ветрове през зимата. Целият комплекс ще се охранява 24 часа от жива охрана с видео наблюдение и ще бъдат допускани само живеещите вътре и техните гости.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Къщи тип А Свободен 361 кв.м. 735522.00
-~19.jpg

Разпределението на имота е както следва: закрит гараж в сутерена за 2 автомобила плюс 2 паркоместа пред къщата; сауна, перално и техническо помещение, складово помещение; 4 спални, 3 бани, голямо антре, кухня с трапезария; Дворът е с площ от 664 кв.м.

Къщи тип Б Свободен 452 кв.м. 894.00
-~20.jpg

Разпределението на имота е както следва: Сутерен - входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), баня с тоалетна, тераса; Първи етаж над сутерен - от входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), баня с тоалетна, тераса; Втори етаж - коридор три големи спални, като едната има собствен дрешник 8кв.м. и баня 9 кв.м. и още една баня, обслужваща другите две спални. Дворът е с площ от 696 кв.м.

Къщи тип В Свободен 398 кв.м. 812328.00
-~21.jpg

Разпределението на имота е както следва: Сутерен - техническо помещение, помещение за кабинет(киносалон, винарна), складови помещения, перално с достатъчно място за сушене на дрехи, голямо пространство за фитнес зала с бар и баня с тоалетна; Първия етаж - закрит отопляем гараж за два автомобила, входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, всекидневна с място за камина(по желание), спалня за гости, самостоятелна баня с тоалетна и огромна тераса; Втори етаж - коридор, две бани с тоалетни и три големи спални, като едната има собствен дрешник и баня. Дворът е с площ от 945 кв.м.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Общо етажи: 3
  • Строителство: ново
  • Етап на строеж: Акт 16

Данни за имот