Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Комплекс Boyana Premium

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи забележителен проект наречен Boyana Premium, находяща се в един от най-желаните квартали в София, а именно кв. Бояна. Местоположението е изключително благоприятно поради близостта до едни от най-ключовите за Столицата булеварди, а именно България и Околовръстен път.

 Бутиковият жилищен комплекс Boyana Premium е еталон за професионализма в строителството. Проектът представлява две четириетажни сгради с общ сутерен и дворно пространство. Комплексът разполага с 23 паркоместа. Сграда А е офисна част, състояща се от 7 офиса, а Сграда Б е жилищна част, състояща се от 8 просторни, светли и функционални апартамента, разпределени по два на етаж. Сградата е на етап АКТ 14, а АКТ 16 е предвиден за 2024г. За топлината на жилищата е решена газова инсталация и изводи за климатици.

 Архитектурата е модерна смесица от изчистени линии с комбинация от различни материали внасяща много светлина в пространствата, като за това са предвидени тавани с височина 3 метра за повече уют в помещенията. Използват се едни от най-качествените материали на пазара, за да сте спокойни и сигурни, че тук може да градите бъдещето си. Стоманобетонна конструкция с тухли WIENERBERGER PROTHERM 25 N+F LIGHT - външни и вътрешни стени. Външните стени ще са облицовани с алуминиеви композитни панели HPL, дограмата ще е на ЕТЕМ-75 серия, външна мазилка BAUMIT. За максимално улеснение и пестене на вашето време Титан Пропъртис ООД може да съдейства със завършването на вашият нов ДОМ.

 Схемата на заплащане на имот е както следва:

   - 50% на Предварителен Договор;

   - 40% на АКТ 15;

   - 10% на АКТ 16;

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 4 Свободен 170 кв.м. 279840.00
.-4-6.jpg

Имота е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 146,38 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, склад, 2 тераси. Изложение: изток/запад/юг.

Апартамент 5 Свободен 121 кв.м. 199072.00
.-5-7.jpg

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 104,41 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, склад, тераса. Изложение: изток/север/юг.

Апартамент 6 Свободен 170 кв.м. 279840.00
.-4-6~1.jpg

Имота е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 146,38 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, склад, 2 тераси. Изложение: изток/запад/юг.

Апартамент 7 Свободен 121 кв.м. 199072.00
.-5-7~1.jpg

Имота е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 104,41 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, склад, тераса. Изложение: изток/север/юг.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Общо етажи: 4
  • Строителство: ново
  • Отопление: Газ
  • Климатик: Да
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот