Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Любомира Петкова

За брокера

Любомира Петкова е част от екипа на "Титан Пропъртис" от повече от три години. Към момента е специалист "продажби" в офиса ни в ж.к.Младост, гр. София. Смело можем да твърдим, че Любомира е един от брокерите с най-добри организационни умения в компанията. Завършва средното си образование по специалност "Предприемачество и бизнес", а в момента учи "Финанси, счетоводство и контрол" в УНСС. 

На въпроса защо е избрала тази сфера на работа отговаря:

"Избрах именно тази сфера, заради удовлетвореността да помагам на клиентите си в намирането на техния мечтан дом. Общуването с хора и научаването на нови неща са най-ценните бонуси, които получих от професията."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Георги Красимиров Кунчев

Изключително любезно и отзивчиво отношение от страна на Любомира. Много компетентно и професионално се отнесе към нас и това, което търсим, като успя в най-кратки срокове да намери за нас правилното място според изискванията. Много коректно и добро обслужване!

Теодора Сосерова

Съпругът ми и аз сме много доволни от отношението и работата на брокер Любомира Петкова. Ще продължим с търсенето на подходящо за нас жилище и ще разчитаме и за в бъдеще на нейната компетентна помощ.

Асен Делиасенов

Здравейте! За Любомира мога да кажа че,е много любезна, усмихната и с много добро отношение. Благодарен съм на нея и на целият екип че, ми помогнахте да намеря жилище! Бъдете здрави и благословени! С уважение! Асен Делиасвнов!

Анонимен

Любомира е много мила, дружелюбна и старателна в предлагане на имоти.

Алексия Иванова

Много професионална, коректна, организирана и дружелюбна! Помогна ни да си намерим точния дом. Изключително доволни :)

Ivo

Отлично и професионално отнешение.

Божидар Колев

Бързо, професионално и отзивчиво услужване. Бяха предоставени достатъчно оферти и огледи, които кореспондираха на изискванията ми. Човешко отношение с разбирателство към мен и съквартиранта ми.

Nencho

Внимателна, любезна и отговорна. Постара се да подбере и да ми даде възмоност да избера жилеще.Благодаря!

Александрина Папазова

Много мило отношение, изключително любезна и ни помогна да намерим идеалното жилище като се съобрази с бюджета ни. Бихме и се доверили отново.

Връзка с нас

Данни за имот