Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Жилищна сграда кв. Младост 4

Описание

 Титан Пропъртис представя на Вашето внимание новострояща се жилищна сграда в един от най-желаните, удобни и развиващи се квартали на Столица, а именно ж.к. Младост 4. Той носи със себе си удобството на улична регулация, бърз достъп до Околовръстен път, Бизнес парк, търговски и хранителни обекти, като FANTASTIKO, а парк Младост е на 15 мин. пешеходно разстояние. Метростанция Бизнес парк е на 900 м.

 Сградата е в начален етап на строеж и ще бъде завършена през 2026г. Проектът ще е изпълнен без компромис в строителството и качеството от доказан инвеститор с богата история. 

     Тухли тип:   Wienerberger Porotherm 25 N+F light;

     Облицовки общи части:   Гранит;

     Дограма:   PVC дограма, петкамерен профил с троен стъклопакет от клас  Rehau ;

     Асансьори:   ORONA или същият клас;

     Минимални разходи за енергия и поддръжка;

     Модерна визия с функционални светли жилища;

     Френски прозорци;

     Отопление: ТЕЦ;

 Локацията на сградата я прави изключително подходяща както за живеене така и за инвестиция поради високо платените в района наеми и бързия достъп до центъра на Столицата.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 165 Свободен 62 кв.м. 96776.00
.-165~1.jpg

 Апартамент 165 се намира на 8-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 52,94 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 115 Свободен 62 кв.м. 87471.00
.-115.jpg

Апартамент 115 се намира на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 52,94 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 114 Продаден 107 кв.м. 144385.00
.-114.jpg

Продаден! Апартамент 114 се намира на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 91,27 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, дрешник, 2 тераси. Изложение: изток/север. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 75 Свободен 158 кв.м. 236556.00
.-75.jpg

Апартамент 75 се намира на 8-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 134,58 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 3 бани с тоалетни, дрешник, тераса. Изложение: запад/север/юг. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 51 Продаден 68 кв.м. 100257.00
.-51.jpg

Продаден! Апартамент 51 се намира на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 58,44 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 9 Продаден 56 кв.м. 81907.00
.-9.jpg

Продаден! Апартамент 9 се намира на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 48,54 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 11 Продаден 72 кв.м. 110800.00
.-11.JPG

Продаден! Апартамент 11 се намира на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 61,80 кв.м., разгърната в следното практично разпределение: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, дрешник, тераса. Жилището се издава на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Тип: Сграда
  • Общо етажи: 11
  • Строителство: ново
  • Отопление: ТЕЦ
  • Климатик: Да
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот