Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Наталия Диновска

За брокера

Наталия Диновска е мениджър екип в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. 

Кариерата си в недвижимите имоти стартира в отдел "наеми", през 2017г., а от 2018г. се развива в отдел продажби. Към момента следва "Мениджмънт на недвижимата собственост" в УНСС. Отличена е с множество сертификати и награди, част от които: "Най-подготвен брокер на 2020 год.", "Брокер на Годината за 2021г." "Брокер на II-ро тримесечие на 2022г.", "Брокер на Годината за 2022г."

Страстта и са сградите в строеж и инвестиционните имоти.

Мото: "Бъди промяната, която искаш да видиш в света.“

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Васил Бочев

Изключително съм доволен от отношението и професионализма на Наталия. Компетентна и отзивчива. Бързо отговаряше на всичките ми въпроси, колкото и странни да бяха. Насочваше ме за неща, които не знаех и това ми беше много полезно. Съдействаше и координираше действията между всички участници в процеса. С удоволствие бих работил отново с нея.

Елеонора Петрова

Усмихнат и позитивен млад човек, който с хъс и амбиция си върши работата!

Йоана Дичкова

Прекрасен, всеотдаен човек! Готов да помогне и да откликне на всяко желание!

Милена Живкова

Перфектен професионалист!

Лили Стоянова

Много лъчезарен човек ! Ако искате да купите или продадете имот това е Вашата брокерка, на която можете да се доверите. В сигурни ръце ще бъдете. За всички въпроси, които имам към покупката на жилището се обръщам към нея! Много съм доволна от нея! Страхотен професионалист! Пожелавам на целия екип много здраве, щастие и професионални успехи.

Габриела Петкова

Изключително доволни сме от професионалното отношение и разбирателство от страна на Наталия Диновска. Намери перфектното жилище от което се нуждаехме, отново ще се доверим на нея! Благодарим, за прекрасното отношение!

Владимир Филипов

Топ професионалист.

Николинка Андреева Николова

Когато имам въпроси и когато търся да наема или закупя имот първият брокер към когото се обръщам е Наталия, защото знам от опит, че за нея няма невъзможни неща, както за купувача/ наемателя, така и за продавача/ наемодателя. Тя винаги удоволетворява желанията и на двете страни. А това за нейната млада възраст е възхитително. Изисква всеотдайност в работата, постоянство, дипломатичност. Тя ги притежава! Горещо я препоръчвам на всички мои приятели, когато ме попитат за брокер. Тя е човекът, който винаги намира решение.

Иванка Николаева

Невероятен професионалист! Невероятен човек ! Винаги е подготвена , спрямо клиента и търсенето да предложи чудесни имоти с добра локация! За нас е чест да бъдем консултирани и обслужени от Наталия Диновска и Титан Пропъртис! Определено вие сте нашите хора и ще ползваме услугите ви отново ! Благодаря!

Петър Иванов

Наталия Диновска е истински професионалист в сделките с недвижими имоти. По време на избора на жилище тя дава навременни и компетентни съвети за избора на имот и последващите действия. Натали има страхотно отношение към хората и създава дългосрочни отношения с клиентите си.

Николай Николов

Отлично обслужване и високо ниво на компетентност!

Соня Портарска

Избрах консултант от Титан Пропертис. Нямаше да се справя сама. Процесът се оказа по-кратък и дори приятен когато се доверих на професионалист. Усмихната и търпелива тя се отнесе сериозно и направи всичко по силите си, за да удовлетвори моите изисквания.

Томи Златаров

Комуникативна, инициативна и професионално подготвена личност. Предстои да видим конкретните разултати

Петър Кацарски

Уникално отношение и напълно се съобрази с нашите изисквания!

Връзка с нас

Данни за имот