Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Нели Пейкова

За брокера

Нели Пейкова е специалист "наеми" в офиса ни в гр. Пловдив. 

Израстнала и живее в град Пловдив, където знае всички недостатъци и плюсове на всеки един квартал. Средното си образование завършва в елитната ПГЕЕ-Пловдив със специалност "Автоматизация на непрекъснато производство", а в момента изучава специалността "Български език и гражданско образование" в ПУ "Паисий Хилендарски". Обича да работи с хора, защото е комуникативна и иска да бъде полезна за тях, като им покаже дома, който търсят.

На въпроса защо е в компанията отговаря: "Тук съм, защото в Титан Пропъртис държим на коректното отношение към хората, които ни имат доверие. Моето мото е "За нас не трябва да има никакви граници"-Ричард Бах"

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Мариана Гризинг

Супер! Давам най-голямата оценка!

Даяна

Страхотна и в работата и като отношение.

Александра Александрова

Огледът на апартамента доведе до прекрасен резултат, тъй като го наехме след това. Нели беше прекрасна :)

Филип

Коректно и адекватно обслужване. Изключително любезна и компетентна в областта си.

Михаела Чорлева

Изключително доволна съм от Нели Пейкова! Търсенето на квартира не беше изобщо лесно,но тя направи всичко възможно на ми намери такава! Най-добрата брокерка,на която съм попадала до сега! Препоръчвам я на всяка цена!

Денис

БРОКЕР НА ГОДИНАТА ! Много ни помогна с избора и доста се измъчи докато ни намери жилище, но евала направи го! И сме много доволни от нея!! Благодарим ти Нели !!! П.с. Д.Д :)

Връзка с нас

Данни за имот