Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис представя на Вашето внимание проект Park Home Residence, който ще бъде реализиран в три елегантни  свързани сгради, като от всеки апартамент ще се откроява невероятна панорамна гледка към Южен парк и Витоша.

Сградата се намира в един от най-бързо развиващите се квартали в Столицата – кв. Кръстова вада.
Близостта до главни пътни артерии, като бул. Черни връх и Околовръстен път  дава удобството за бърз достъп до всяка точка на София. Само на 10 мин. пешеходно разстояние се намира метростанция „Витоша“, Парадайс Център, Билла и Лидл. Южен парк, който е един от най-големите и посещавани паркове в Столицата се намира на 5 мин. пешеходно разстояние от сграда Park Home Residence, той  дава голям избор от забавления, както за малките жителите така и за големите.

 Модерната визия на сградите съчетава в себе си качество и стил с окачена вентилируема фасада ползвайки най-високия клас материали от естествен камък и италиански фасаден гранитогрес. 

 Строителството на сградата ще стартира до края на 2022г. и ще бъде завършено края на 2024г. За всяко едно от жилищата са предвидени паркоместа и гаражи на цени от 20 000 евро. В сградата предлагаме различни по вид и квадратура апартаменти, които са подходящи както за инвестиция, така и за лично ползване.

 За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Връзка с нас

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Общо етажи: 6
  • Строителство: ново
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот