Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис представя на Вашето внимание проект Park Home Residence, който ще бъде реализиран в три елегантни свързани сгради, като от всеки апартамент ще се откроява невероятна панорамна гледка към Южен парк и Витоша.

 Сградата се намира в един от най-бързо развиващите се квартали в Столицата – кв. Кръстова вада. Близостта до главни пътни артерии, като бул. Черни връх и Околовръстен път  дава удобството за бърз достъп до всяка точка на София. Само на 10 мин. пешеходно разстояние се намира метростанция „Витоша“, Парадайс Център, Билла и Лидл. Южен парк, който е един от най-големите и посещавани паркове в Столицата се намира на 5 мин. пешеходно разстояние от сграда Park Home Residence, той  дава голям избор от забавления, както за малките жителите така и за големите.

 Модерната визия на сградите съчетава в себе си качество и стил с окачена вентилируема фасада ползвайки най-високия клас материали от естествен камък и италиански фасаден гранитогрес. 

 Строителството на сградата ще стартира до края на 2022г. и ще бъде завършено края на 2024г. За всяко едно от жилищата са предвидени паркоместа и гаражи на цени от 20 000 евро. При интерес има опция имотите да бъдат завършени с цел спестяване на време и нерви. В сградата предлагаме различни по вид и квадратура апартаменти, които са подходящи както за инвестиция, така и за лично ползване.

 За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 1 Свободен 158 кв.м. 231700.00
.-1~1.jpg

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 116,38 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, 3 тераси. Към апартамента има и мазе. Изложение: изток/запад/юг. Цената е с включено ДДС.

Апартамент 4 Свободен 100 кв.м. 158100.00
.-2~1.jpg

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 81,27 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Към апартамента има и мазе. Изложение: изток/запад. Цената е с включено ДДС.

Ателие 7 Свободен 106 кв.м. 162300.00
.-2~2.jpg

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 91,35 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: север. Цената е с включено ДДС.

Апартамент 10 Свободен 109 кв.м. 178800.00
.-3~1.jpg

Имота е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 94,04 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, склад, тераса. Изложение: юг. Цената е с включено ДДС.

Ателие 15 Свободен 68 кв.м. 121800.00
.-4~1.jpg

Имота е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 58,99 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: север. Цената е с включено ДДС.

Апартамент 24 Свободен 92 кв.м. 163200.00
.-5~1.jpg

Имота е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 79,96 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, 2 тераси. Изложение: изток/запад. Цената е с включено ДДС.

Ателие 27 Свободен 80 кв.м. 132000.00
.-5~2.jpg

Имота е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 69,22 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: север. Цената е с включено ДДС.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Общо етажи: 6
  • Строителство: ново
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот