Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Пламена Драганова

За брокера

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Десислава Николова

Пламена е изключителен професионалист и преди всичко- невероятен човек! Успех!

Цветозар Бонев

Пламена беше избрала точно квартири, каквито търсех и бързо ни заведе на огледи, след което бързо ни настани, което също беше важно за мен. Невероятно доволен останах, бих препоръчал с две ръце на приятел който търси квартири.

Веселина Димитрова

Специални благодарности на Плами, че ни помогна да намерим мечтаното жилище. Страхотен професионалист с прекрасно отношение.Пожелаваме и още много професионални успехи.

Мила Мошелова

Разбрана, интелигентна, отдадена, не притиска и не се държи агресивно. Търси най-доброто за клиента си, а не се опитва да му пробута нещо на всяка цена. Със страхотно отношение към клиентите си. Радвам се, че имах възможност да я срещна. Млад професионалист.

Danail

Невероятно отношение и професионализъм през целия процес на подбор на жилище за мен и моето семейство. Изключително емпатичен и агажиран специалист, който според мен трябва да служи като еталон за това какво трябва да бъде един брокер на недвижими имоти. През целия процес на избор на апартамент под наем, Пламена беше проактивна и ангажирана към нашите нужди. Нейният труд беше виден във всяка една интеракция/комуникация с нея, както и по време на всеки оглед. Препоръчвам я като специалист на всеки, който търси жилище в моя професионален и социален кръг.

Калоян Петров

Бързо реагиращи. Коректни.

Албена Тодорова

Искаме да благодарим на Плами, за отношението, ангажираността й и изключителният й професионализъм. Много сме доволни от начина, по който си върши работата и съответно от резултата. Препоръчваме с две ръце!

Мина Стойчева

Комуникацията с Пламена е много лека, винаги е насреща да отговори на въпроси и на търсенето на клиентите. Бих я препоръчала.

Десислава Матова

Възхитена съм от отношението и професионализма на Пламена. Благодаря и от сърце за положените усилия.

Силвия Бонева

Пламена е най-страхотния брокер който някога съм срещала. Отзивчива,добра,разбрана прави всичко по силите си за да бъдем ние клиентите удовлетворени от нашите желания. Едно голямо БЛАГОДАРЯ. ПОЖЕЛАВАМ И САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!

Тони чан

Пламена е страхотен брокер винаги е усмихната. Бях на оглед на един апартамент, останах доволен като отношение и професионализъм, документи всичко бързо стана препоръчвам. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Йордан

Отлично обслужване, заслужава повишаване!

Даниела Борисова

Работих с Пламена кратко, но много ефективно. Тя се съобрази напълно с моите изисквания, кито бяха доста конкретни по отношение на локация и бюджет. Не ме ангажираше с имоти, които са над бюджета ми или пък далеч от кварталите, които предпочитам. Отидохме на 2 огледа, и двата точно това, което искам - при първия апартамент капарирах, но собственичката избра други наематели, а при втория - отидохме в жилището в деня, в който беше пусната обявата и в момента оставям този коментар от него - новия ми апартамент. Пламена ми разясни всичко, което трябваше да знам по отношение на договор, сметки, дори въпроса с ТЕЦ - как се начислява и пресмята консумацията. Определено бих потърсила Пламена отново, ако реша да се местя, макар, че апартамента, който ми намери е толкова подходящ за мен, че не искам да излизам от него. С удоволствие ще препоръчам Пламена на близки и приятели, ако имат нужда от брокер. Коректност и професионализъм на много високо ниво!

Росица Великова

Пламена е добър продавач, ще има успех в бизнеса, защото умело използва практиките на компанията. Много добър комуникатор и коректен агент.

Милан

Прекрасен брокер!

Ivan Kapitanov

Пламена беше невероятна. Много добър професионалист и изключително ефикасна.

Стела

Пламена е прекрасен човек и много добър професионалист! Работи с невероятен хъс и е способна да проумее нуждите на клиентите си, което я прави изключителен пример в тази професия. Много време търсихме подходящо жилище за нашето семейство, работихме с различни фирми, но само Пламена ни показа, че това може да се случи с лекота. Умее да координира, владее дипломацията и работи с финес. Много сме признателни за помощта й!

Катрин

Пламена е страхотен млад човек, кипящ от енергия и с много добър подход към клиента! Повече консултанти трябва да бъдат като нея и да проявяват такива приятелско отношение към търсещия жилище!

Krasimira

Пламена е изключително професионална, точна и приятна

Даная Георгиева

Доволна съм от отношението и бързата работа. Справя се отлично и намира точно това, което търся.

Георги Шумарски

Пламена се справи чудесно. Бързо си намерихме подходящ апартамент. Пожелавам ѝ много лични и професионални успехи.

Връзка с нас

Данни за имот