Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Пламена Драганова

За брокера

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Даниела Борисова

Работих с Пламена кратко, но много ефективно. Тя се съобрази напълно с моите изисквания, кито бяха доста конкретни по отношение на локация и бюджет. Не ме ангажираше с имоти, които са над бюджета ми или пък далеч от кварталите, които предпочитам. Отидохме на 2 огледа, и двата точно това, което искам - при първия апартамент капарирах, но собственичката избра други наематели, а при втория - отидохме в жилището в деня, в който беше пусната обявата и в момента оставям този коментар от него - новия ми апартамент. Пламена ми разясни всичко, което трябваше да знам по отношение на договор, сметки, дори въпроса с ТЕЦ - как се начислява и пресмята консумацията. Определено бих потърсила Пламена отново, ако реша да се местя, макар, че апартамента, който ми намери е толкова подходящ за мен, че не искам да излизам от него. С удоволствие ще препоръчам Пламена на близки и приятели, ако имат нужда от брокер. Коректност и професионализъм на много високо ниво!

Росица Великова

Пламена е добър продавач, ще има успех в бизнеса, защото умело използва практиките на компанията. Много добър комуникатор и коректен агент.

Милан

Прекрасен брокер!

Ivan Kapitanov

Пламена беше невероятна. Много добър професионалист и изключително ефикасна.

Стела

Пламена е прекрасен човек и много добър професионалист! Работи с невероятен хъс и е способна да проумее нуждите на клиентите си, което я прави изключителен пример в тази професия. Много време търсихме подходящо жилище за нашето семейство, работихме с различни фирми, но само Пламена ни показа, че това може да се случи с лекота. Умее да координира, владее дипломацията и работи с финес. Много сме признателни за помощта й!

Връзка с нас

Данни за имот