Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Резиденция Трите Бора

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи Резиденция Трите Бора,  новострояща се сграда в кв. Витоша. Местоположението е изключително благоприятно поради близостта до ключовите за Столицата булеварди, а именно Симеоновско шосе и Околовръстен път. На разположение са спирки на градския транспорт, търговски обекти, училища, детски градини, медицински център, както и зони за отдих и спорт.

 Сградата е малка с 26 апартамента и е разположена на терен с площ от 1154 кв.м. Проектът има 412 кв.м. застроена площ и 1501 кв.м. надземна РЗП. Сградата е разработена с полу-подземно ниво, три етажа и мансардно ниво. В подземното ниво са осигурени паркоместа. На ниво партер са ситуирани магазин, 5 апартамента, както и открити 5 паркоместа в рамките на имота. Горните етажи съдържат апартаменти. Жилищната сграда е изградена с изключително високо качество строителни материали и е в близост до главните пътни артерии, без да е на първа линия до прашните и шумни булеварди.

 Отоплението е предвидено да бъде на газ, също така ще има изградени изводи за климатици. Има опция за закупуване на паркоместа или гаражи на допълнителна цена. Сградата е в начален етап на строеж и ще бъде завършена през Октомври 2024г. Жилищата се издават на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да ги превърне в мечтания за Вас нов ДОМ! При интерес има опция имотите да бъде завършен с цел максимално улеснение и пестене на вашето време. При нужда от финансиране Титан Пропъртис осигурява за клиентите си безплатна консултация с кредитен консултант.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 12 Свободен 62 кв.м. 106500.00
.-12~1.png

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 53,47 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, дрешник.

Апартамент 13 Свободен 64 кв.м. 110500.00
.-13.png

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 55,19 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса.

Апартамент 14 Свободен 88 кв.м. 152000.00
.-14.jpg

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 76 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, тераса.

Апартамент 25 Свободен 51 кв.м. 105000.00
.-25~1.jpg

Имота е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 45,02 кв.м., разгърната по следния практичен начин: дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня с дрешник, баня с тоалетна, тераса.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Общо етажи: 4
  • Строителство: ново
  • Отопление: Газ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот