Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Сграда Кръстова вада

Описание

 Продаден! Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи жилищна сграда намираща се в един бързо развиващ се квартал, а именно кв. Кръстова вадаМестоположението е изключително благоприятно поради близостта до ключовите за Столицата булеварди Черни връх и Околовръстен път, благодарение на които се стига лесно до всяка една част на СофияВ близост са разположени спирки на градски транспорт, търговски обекти, 175 ДГ "Слънчеви лъчи", Медицински център "МедИнс - Свети Герасим Кефалонийски", както и метростанция "Витоша" и Парадайс център, които са на 630 м. пешеходно разстояние.

 Сградата е започнала да се строи в края на 2022г. и ще бъде завършена през май 2024г. Жилищната сграда ще бъде с общо 24 апартамента, на 6 етажа с подземно ниво, партер, четири етажа и мансардно ниво. Партерният етаж съдържа гаражи, като има и открити паркоместа, а останалите етажи са с апартаменти. Паркоместата са по 13 000 евро, а подземните гаражи по 23 500 евро. Всички цени са с включено ДДС. Отоплението ще е с модерни газови котли с топлопреносна мрежа.

 Конструкцията на сградата е монолитна, с червени тухли "Поротерм", с най-добрите изолации. Стълбището и коридорите са с настилка монолитен гранит, пътнически асансьор "Шиндлер" – от сутерена до последния етаж, домофонна уредба, входната врата на сградата е "Хьорман". Жилищата се продават с: италиански блиндирани входни врати, с прекодиращ се патрон на бравата, луксозна седемкамерна ПВЦ дограма "Кьомерлинг" с троен стъклопакет, изградени водомери с радио отчитане, гранит или гранитогрес по балконите.

 Агенцията предлага апартаменти в сграда различни по вид и квадратура. Схемата на заплащане на имот е гъвкава, за да може да е максимално удобно за купувачите. При нужда от финансиране Титан Пропъртис осигурява за клиентите си безплатна консултация с кредитен консултант.

 За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 3 Продаден 70 кв.м. 125784.00
.-3.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 58.21 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: изток. Отопление: газ.

Апартамент 4 Продаден 115 кв.м. 195.00
.-4.jpg

Имотът е многостаен, ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 95.60 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които е към едната спалня, тераса, склад. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: изток/запад. Отопление: газ.

Апартамент 9 Продаден 75 кв.м. 157.00
.-9~1.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 62.31 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад + покривна тераса 28,44кв.м. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: запад/юг. Отопление: газ.

Апартамент 11 Продаден 72 кв.м. 143.00
.-11~1.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 59.62 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: запад/север. Отопление: газ.

Апартамент 6 Продаден 72 кв.м. 121.00
.-6~1.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 59.62 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: запад/север. Отопление: газ.

Апартамент 17 Продаден 99 кв.м. 188.00
.-17.jpg

Имотът е тристаен, ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 82.75 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, тераса. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: изток/север. Отопление: газ.

Апартамент 19 Продаден 75 кв.м. 157.00
.-19.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 62.31 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: изток/запад/юг. Отопление: газ.

Апартамент 20 Продаден 70 кв.м. 140.00
.-20.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 58.49 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Изложение: запад. Отопление: газ.

Апартамент 21 Продаден 72 кв.м. 150.00
.-21.jpg

Имотът е двустаен, ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 59.62 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът разполага и с мазе. Изложение: запад/север. Отопление: газ.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Статус 2: Продаден
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 6
  • Строителство: ново
  • Отопление: Газ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот