Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи жилищна сграда "ОХРИД" намираща се в един квартал, чийто устройствен план предвижда строителни норми с по-добри градоустройствени показатели, големи площи за озеленяване, подобряване на водоснабдяването, канализацията и уличната мрежа, а именно ж.к. Малинова долинаМестоположението е изключително благоприятно поради близостта до ключовите за Столицата булеварди Симеоновско шосе и Околовръстен пътВ района се строи детска градина, а в близкото бъдеще се очаква да бъде обслужван и от метро.

 Сграда "Охрид" е разделена на два отделни входа с общо 41 двустайни и тристайни апартамента, като за всяко от жилищата е осигурен гараж, външно или вътрешно паркомясто. Партерните апартаменти са предвидени да бъдат със собствени веранди и озеленено дворно пространство. При интерес има опция имотите да бъдат завършени с цел максимално улеснение и пестене на вашето време.

 Сградата е в начален етап на строеж и ще бъде на 4 етажа, пусков срок - 2024г. Жилищната сграда ще се изгради с изключително високо качество строителни материали. Висока степен на топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси. Хидроизолация на подземно ниво и покриви. Осигурено отопление с разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици. Изграждане на соларни инсталации с цел минимизиране на експлоатационни разходи на сградата. Дограма на Шоко и врати Солид. Агенцията предлага апартаменти в сграда различни по вид и квадратура.

 Схемата на заплащане на имот е гъвкава, за да може да е максимално удобно за купувачите. При нужда от финансиране Титан Пропъртис осигурява за клиентите си безплатна консултация с кредитен консултант.

 За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент Б1 Свободен 64 кв.м. 91939.00
.-1~3.jpg

Имота е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 55,04 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Към апартамента има двор в размер на 111,05 кв.м. Изложение: север.

Апартамент Б2 Свободен 112 кв.м. 161565.00
.-2~4.jpg

Имота е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 97,20 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, тераса, склад. Към апартамента има двор в размер на 254,30 кв.м. Изложение: изток/север.

Апартамент Б3 Свободен 100 кв.м. 128517.00
.-3~3.jpg

Имота е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 85,68 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, тераса. Към апартамента има двор в размер на 75,74 кв.м. Изложение: изток/юг.

Апартамент Б5 Свободен 64 кв.м. 92607.00
.-5~4.jpg

Имота е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 55,04 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса склад. Към апартамента има двор в размер на 114,39 кв.м. Изложение: север.

Апартамент Б7 Свободен 124 кв.м. 167170.00
.-7.jpg

Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 105,28 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, тераса, склад. Изложение: изток.

Апартамент Б12 Свободен 124 кв.м. 167292.00
.-12.jpg

Имота е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 105,28 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, тераса, склад. Изложение: юг.

Апартамент Б13 Свободен 107 кв.м. 144355.00
.-13.jpg

Имота е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 90,12 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, тераса. Изложение: изток/юг.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Тип: Сграда
  • Общо етажи: 4
  • Строителство: ново
  • Отопление: Газ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот