Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Сграда София Вижън ЛУКС III

Описание

АКТ 14 !!

Агенцията за недвижими имоти Титан Пропъртис предаваме сградите на бъдещите ползватели с напълно завършени луксозни общи части със скрито осветление за по-мека и ненатрапчива светлина и гранитни плочи, асансьор с товароносимост 630 кг и възможност за вкарване на детска количка, напълно изградени видеодомофанна и звънчева инсталации, функционална и достъпна паркова среда съгласно одобрени архитектурни проекти, сградна газова инсталация. Жилищата предаваме на машинни гипсова мазила и циментопясъчна замазка, с поставени стойки за климатици и тръбен път във всяко жилищно помещение, поставени видеодомофони, звънци, входна врата и напълно завършени балкони. Локацията е много благоприятна разположена в много тиха част в близост до бул. Симеоновско шосе, Фантастико, Кауфланд, близост до бъдеща метростанция, търговски обекти и автобусна спирка. Сградата разполага с едно подземно ниво гаражи, както и надземни паркоместа. 

Изпрати запитване

Имоти за продажба

ап. 10 секция 2 свободен 67 кв.м. 100000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 67кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЗАПАД. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ап. 14 секция 2 свободен 101 кв.м. 171000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 101кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални , две бани с тоалетни , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЮГ. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ап. 24 секция 2 свободен 101 кв.м. 173000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 101кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални , две бани с тоалетни , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЮГ. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ап. 28 секция 2 свободен 66 кв.м. 100000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 66кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЗАПАД. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ап. 44 секция 2 свободен 64 кв.м. 97000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 64кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЗАПАД. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ап. 5 секция 1 свободен 92 кв.м. 138000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът разполага с площ 92кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални , две бани с тоалетни и склад. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ИЗТОК.

ап. 84 секция 1 свободен 66 кв.м. 99000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага с площ 66кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЗАПАД. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ап.18 секция 2 свободен 61 кв.м. 95000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 61кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЗАПАД. Отоплението е предвидено на ГАЗ.

ет. 1 секция 1 свободен 59 кв.м. 89000
Сграда София Вижън ЛУКС III

Имотът разполага с площ 59кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна и склад. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ИЗТОК/СЕВЕР.

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот