Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Сграда София Вижън ЛУКС

Описание

АКТ 14 !!

Агенцията за недвижими имоти Титан Пропъртис предаваме сградите на бъдещите ползватели с напълно завършени луксозни общи части със скрито осветление за по-мека и ненатрапчива светлина и гранитни плочи, асансьор с товароносимост 630 кг и възможност за вкарване на детска количка, напълно изградени видеодомофанна и звънчева инсталации, функционална и достъпна паркова среда съгласно одобрени архитектурни проекти, сградна газова инсталация. Жилищата предаваме на машинни гипсова мазила и циментопясъчна замазка, с поставени стойки за климатици и тръбен път във всяко жилищно помещение, поставени видеодомофони, звънци, входна врата и напълно завършени балкони. Локацията е много благоприятна разположена в много тиха част в близост до бул. Симеоновско шосе, Фантастико, Кауфланд, близост до бъдеща метростанция, търговски обекти и автобусна спирка. Сградата разполага с едно подземно ниво гаражи, както и надземни паркоместа. 

Изпрати запитване

Имоти за продажба

ап. 24 свободен 96 кв.м. 174000
Сграда София Вижън ЛУКС

Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 96кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални , две бани с тоалетни , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЮГ/ЗАПАД.

ап. 25 свободен 98 кв.м. 178000
Сграда София Вижън ЛУКС

Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 98кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални , две бани с тоалетни , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЮГ/ЗАПАД.

ап. 35 свободен 115 кв.м. 231000
Сграда София Вижън ЛУКС

Имотът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага с площ 115кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, три спални , две бани с тоалетни , склад и тераса. Имотът се издава на шпакловка и замазка. Изложение ЮГ/ЗАПАД.

Детайли
  • Статус: Нова сграда

Данни за имот