Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Ще спестим ли пари, избягвайки услугите на брокер?

Продавайки/отдавайки имота си без брокер ще спестя пари.

Истина или мит?

Верният отговор е…МИТ.

Защо ли?

Въпреки, че звучи изкушаващо да си спестите еднократната комисионна към брокера, има реален шанс това да доведе до бъдещи проблеми и допълнителни разходи

Наемайки консултант си гарантирате няколко неща

Адекватна консултация:

Шансът да заговорите на „ти“ с пазара на недвижими имоти, разглеждайки обяви на подобни апартаменти на вашия в интернет, е минимален. Това е сложен дял на икономиката, който изисква ежедневни проучвания, обучение и практика.

Справедлива цена:

Разглеждайки плюсовете и минусите на имота, вашият личен консултант ще Ви консултира за правилната стойност на предлаганото жилище. Не забравяйте, че адекватната пазарна цена е ключът към бързата сделка. В противен случай, рискувате да загубите много време в огледи, които няма да ви донесат желания резултат.

Професионално маркетиране на предлагания от вас имот:

Въпреки, че каналите за рекламиране на недвижими имоти предлагат улеснени шаблони за публикуване на обява, това съвсем не е достатъчно, за да привлечете интереса на бъдещия ви клиент. Освен това, вашата обява ще се „изгуби“ сред хилядите предложения на агенциите за недвижими имоти. По-големите компании, разполагат със специализирани рекламни отдели, които знаят на кои черти на имота да наблегнат, кои са характеристиките, които привличат купувачите и наемателите. За да предложим максимално добра реклама на своите клиенти, ние използваме услугите на професионален фотограф, който знае как да подчертае чара на апартамента.

Изрядни документи:

Това е може би най-рисковата част в сделката с недвижим имот. Особено когато се касае за покупко-продажба, трябва да бъдете изключително внимателни при документалните въпроси. В най-добрия случай, може би ще ви се наложи да наемете адвокат, който да ви разясни всички подробности, свързани с договорите. За да улесним нашите клиенти и да им спестим излишен разход, в таксата на нашите услуги, ние сме включили работата с юридическия ни отдел.

Бърза сделка:

Наемайки професионалист спестявате време и пари и получавате отлични резултати. Независимо под каква форма е, сделката с недвижими имоти е сериозна стъпка и касае както вас, така и вашите финансови средства. Внимателно подберете професионалист и компания, които ще ви съпътстват до края.

За финал ще ви дадем няколко съвета за това как внимателно да изберете правилния брокер

Поискайте препоръка от семейство или приятели!

Не случайно твърдим, че рекламата от „уста на уста“ е най-печеливша.

Проучете потенциалните кандидати!

Потърсете референции за брокера и компанията, в която работи. Можете да откриете такива както в интернет търсачките, така и в повечето официални сайтове на агенциите за недвижими имоти.

Задавайте въпроси!

Вашият консултант следва да е максимално открит с вас и да откликва на вашите нужди.

Доверете се на интуицията си!

Точно толкова важна, колкото са знанията и опитът, е и способността на брокера да ви води безпроблемно през процеса. Преди всичко, работете с консултант, на когото имате доверие.

Еднократната такса комисиона към вашия консултант не е разход, а инвестиция

Отърсете се от мисълта, че заплащането на комисионна към вашия консултант е разход, който няма да бъде възстановен. Точно обратното-заплащайки веднъж, вие си гарантирате спокойствие и доверен бизнес партньор. Пълна информация за нашия екип и референции от нашите клиенти, можете да видите тук

 

 

 Данни за имот