Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Стела Цветкова

За брокера

Стела Цветкова е част от екипа ни в гр. Пловдив.

Родена е в гр. Хасково. В момента е студент в четвърти курс в "Университет по хранителни технологии" със специалност Анализ, контрол и екология на храните.

На въпроса как предизвиква себе си отговаря: "Обичам да опитвам нови неща и да изпитвам нови емоции. Целта ми в агенцията е да се надграждам и да показвам най-добрите си качества. Любимият ми цитат е:Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Иван Атанасов

Професионалист !

Михаела Богданова

Стела е един от най-невероятните хора с които съм се срещала някога. Тя е изключителен професионалист, коректна е, и направи огледите ни в Пловдив чисто удоволствие. Беше запозната със всички детайли по апартаментите, има чувство за хумор и наистина цялото ни прекарване с нея беше 10/10. Накрая намерихме апартамент през Фейсбук, за което наистина съжалявам, защото не ми се искаше да губя от времето и. Въпреки това тя нито ни е упреквала, нито го прие лично. Истински професионалист, който го е грижа за клиента! Наистина в бъдеще ако някога отново ни потрябва брокер само и единствено на нея бих се доверила. Абсолютно никакви забележки нямам към нея!!!

Връзка с нас

Данни за имот