Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Свилен Симанов

За брокера

Свилен Симанов е брокер продажби в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерния си път в недвижимите имоти стартира през 2017г., в отдел "наеми", като от 2018г. е част от отдел "продажби". Възпитаник е на НСА, гр. София, бакалавърската му степен е "Треньор по баскетбол", а магистърската- "Спорт и сигурност". Най- голямата му страст след недвижимите имоти е баскетболът. Към момента е капитан на баскетболния отбор Titan Properties.

На въпроса какво би казал за своето работно място отговаря:

"Смело мога да заявя, че тук съм на правилното място :)."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Анна

Свилен притежава качества, които един истински брокер трябва да има в професионален план: + Консултация (подробно обяснение за покупка на имот като процедура, пазарна цена спрямо район и т.н.) + Отговорност спрямо търсене на имот (без взаимно губене на време) + Организиране на огледи, съобразявайки се с работното време от страна на продавач и купувач (без форсиране и зор) + Отношение и внимание към клиент

Александър Гебрев

Изключително кадърен брокер. Свърши си перфектно цялата работа. Организира огледи на имоти, които са по точно изискване на клиента, без излишно размотаване. Дава подробна информация относно цялата процедура и постоянна обратна връзка. Действа бързо и се съобразява с работното време на клиента.

Георги

невероятно отношение, професионализъм и коректност от негова страна

Ангел Ангелов

Страхотен професионалист!

Мартин Цветанов

Изключително коректен брокер , изпълнява изцяло изискванията на клиента.

Живка Попдончева

Свилен е изключително коректен, нахъсан и отдаден на работата си. С него се работи лесно. Препоръчвам го!

Връзка с нас

Данни за имот