Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Свилен Симанов

За брокера

Свилен Симанов е мениджър екип в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерния си път в недвижимите имоти стартира през 2017г., в отдел "наеми", като от 2018г. е част от отдел "продажби". Възпитаник е на НСА, гр. София, бакалавърската му степен е "Треньор по баскетбол", а магистърската- "Спорт и сигурност". Най- голямата му страст след недвижимите имоти е баскетболът. Към момента е капитан на баскетболния отбор Titan Properties.

На въпроса какво би казал за своето работно място отговаря:

"Смело мога да заявя, че тук съм на правилното място :)."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Silviya Madina

Искам да благодаря сърдечно за професионалния подход и съдействие на Свилен Симанов, благодарение на когото продадох имот в София. Рядко се среща подобен професионализъм, отворена и бърза комуникация и позитивно отношение в брокерските среди. Препоръчвам Свилен като най-правилния брокер-консултант на всеки, който иска да продаде или да купи недвижим имот в София!

Елена Павлова

Изключителен професионалист. Препоръчвам с две ръце. Със сигурност, ако имам нужда да купя отново или продам жилище, пак ще се обърна към същата агенция, в частност - Свилен Симанов.

Ники

Свилен съчетава качества на 5-звезден брокер. Успя за изключително кратък срок да намери моето място-мечта за живеене и с търпението си, което прояви в един напрегнат за мен момент, мога спокойно да го оприлича на една истински професионална нинджа в неговата сфера. Успя дори да свали от цената, затова горещо го препоръчвам. Ако искате професионално отношение и бързи и навремени резултати, Свилен е човека! Благодаря и на него и на мениджъра му, че възвърнахте доверието ми в брокерите и заедно свършихме чудесна работа за нула време!

Десислава Славчева

За Свилен, каквото и да напишем и кажем ще е малко! Изключително стойностен и балансиран млад професионалист! Работили сме заедно по няколко сделки и определено обича да свърши всичките си задължения до финализиране на всякакви обстоятелства. Постоянен, внася спокойствие дори в изнервени и проблемни ситуации. Благодаря ти много, Свилене за всичко! Компетентното ти мнение и професионализма ни спестиха толкова много нерви и главоболия ! Благодарим:)

Анна

Свилен притежава качества, които един истински брокер трябва да има в професионален план: + Консултация (подробно обяснение за покупка на имот като процедура, пазарна цена спрямо район и т.н.) + Отговорност спрямо търсене на имот (без взаимно губене на време) + Организиране на огледи, съобразявайки се с работното време от страна на продавач и купувач (без форсиране и зор) + Отношение и внимание към клиент

Александър Гебрев

Изключително кадърен брокер. Свърши си перфектно цялата работа. Организира огледи на имоти, които са по точно изискване на клиента, без излишно размотаване. Дава подробна информация относно цялата процедура и постоянна обратна връзка. Действа бързо и се съобразява с работното време на клиента.

Георги

невероятно отношение, професионализъм и коректност от негова страна

Ангел Ангелов

Страхотен професионалист!

Мартин Цветанов

Изключително коректен брокер , изпълнява изцяло изискванията на клиента.

Живка Попдончева

Свилен е изключително коректен, нахъсан и отдаден на работата си. С него се работи лесно. Препоръчвам го!

Костадин Портарски

Избрах консултант от Титан Пропертис. Изборът на професионалист облекчи процеса при покупко-продажбата на имота. Създаде ми сигурност и надеждност, както и много спестено време и нерви. Любезен и дружелюбен той ме изслушваше внимателно и ми беше максимално полезен. Спечели доверието ми и направи всичко по силите си, за да удовлетвори желанията ми.

Димитър

Ако ще купувате или продавате имот смело мога да кажа , че Свилен е точният човек. Млад ,пробивен и разбиращ до съвършенство от работата си. Много сме доволни от професионалното отношение на Свилен! Той успя да намери точно това, което търсихме. Ако търсите разбиращ от работата си човек, познаващ пазара до най-малкия детайл, вашият брокер е Свилен.

Християн K.

Много сме доволни от професионалното отношение на брокерът Свилен Симанов ! Той успя да намери точно това, което търсихме. Ако търсите разбиращ от работата си човек, познаващ пазара до най-малкия детайл, вашият брокер е Свилен.

Мария Спасова

Бързина, коректност, точност.

Диана

Няколко пъти съм ползвала услугите на Свилен и съм останала изключително доволна! Коректен, спокоен и винаги с разбиране и усмивка финализира сделките. Радвам се, че и в бъдеще ще мога да разчитам на неговия професионализъм. Препоръчвам!

Емил Александров

Най- добрият.

Michev Pavel

Много съм доволен от работота ми със Свилен.Наясно е с пазара на имоти и спецификите му. Винаги, когато имам нужда от брокер, се обръщам към него за съдействие!

Георги Гребенаров

невероятно отношение, професионализъм и коректност от негова страна

Жоро Чобанов

Добър професионалист и най-вече готин човек. Помогна много за да мине всичко без особени проблеми. Препоръчвам.

Живко Лефтеров

Свилен се справи страхотно с намирането на желаното от нас жилище и то с всички нужди които имахме. Любезен, коректен и много отдаден с насока към детайлите и нуждите. Винаги готов да предложи колкото се може по-близко до нуждите жилище. Цялото приключение беше изпълнено с удоволствие и си личеше, че знае какво прави! Поздрави и благодаря за пореден път!

Петър Каменски

Бърз, точен и коректен, свърши ми полезна и належаща работа!

Найден Ламбев

Изключително добро отношение! Невероятен професионализъм и страхотно обслужване! Силно препоръчвам !

Гергана Генева

Свилен Симанов е много бърз, гъвкав и отзивчив брокер с професионално отношение! Има много потенциал за развитие! Желая му още много успешни сделки за напред! Гергана Генева

Николай Петков

Супер брокер !

Връзка с нас

Данни за имот