Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Свилен Симанов

За брокера

Свилен Симанов е брокер продажби в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерния си път в недвижимите имоти стартира през 2017г., в отдел "наеми", като от 2018г. е част от отдел "продажби". Възпитаник е на НСА, гр. София, бакалавърската му степен е "Треньор по баскетбол", а магистърската- "Спорт и сигурност". Най- голямата му страст след недвижимите имоти е баскетболът. Към момента е капитан на баскетболния отбор Titan Properties.

На въпроса какво би казал за своето работно място отговаря:

"Смело мога да заявя, че тук съм на правилното място :)."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Ники

Свилен съчетава качества на 5-звезден брокер. Успя за изключително кратък срок да намери моето място-мечта за живеене и с търпението си, което прояви в един напрегнат за мен момент, мога спокойно да го оприлича на една истински професионална нинджа в неговата сфера. Успя дори да свали от цената, затова горещо го препоръчвам. Ако искате професионално отношение и бързи и навремени резултати, Свилен е човека! Благодаря и на него и на мениджъра му, че възвърнахте доверието ми в брокерите и заедно свършихме чудесна работа за нула време!

Десислава Славчева

За Свилен, каквото и да напишем и кажем ще е малко! Изключително стойностен и балансиран млад професионалист! Работили сме заедно по няколко сделки и определено обича да свърши всичките си задължения до финализиране на всякакви обстоятелства. Постоянен, внася спокойствие дори в изнервени и проблемни ситуации. Благодаря ти много, Свилене за всичко! Компетентното ти мнение и професионализма ни спестиха толкова много нерви и главоболия ! Благодарим:)

Анна

Свилен притежава качества, които един истински брокер трябва да има в професионален план: + Консултация (подробно обяснение за покупка на имот като процедура, пазарна цена спрямо район и т.н.) + Отговорност спрямо търсене на имот (без взаимно губене на време) + Организиране на огледи, съобразявайки се с работното време от страна на продавач и купувач (без форсиране и зор) + Отношение и внимание към клиент

Александър Гебрев

Изключително кадърен брокер. Свърши си перфектно цялата работа. Организира огледи на имоти, които са по точно изискване на клиента, без излишно размотаване. Дава подробна информация относно цялата процедура и постоянна обратна връзка. Действа бързо и се съобразява с работното време на клиента.

Георги

невероятно отношение, професионализъм и коректност от негова страна

Ангел Ангелов

Страхотен професионалист!

Връзка с нас

Данни за имот