Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Теодор Колев

За брокера

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Стайко

Комуникацията с Теодор е много лесна,бърза и приятна!Уговорихме се за
ден,в който да се видим,като той се ангажира да ми покаже 6-7 апартамента по предварително зададени от мен критерии.От тези апартаменти,които видяхме два от тях веднага грабнаха окото ми,като в крайна сметка се стигна и до сделка за един от имотите.Благодаря ти,Тео и продължавай в същия дух!

Адриана Георгиева

Изключителен професионализъм и отлично отношение към клиентите. Лесна комуникация, бързи огледи (без губене на време). За много кратко време намерихме точно това, което търсихме. Благодаря ти Теодор! Бъди щастлив и много професионални успехи!

Галин Тодоров

Теодор беше много отзивчив и любезен и благодарение на него открих подходяща квартира за мен за много кратко време!

Милен Велчев

Невероятен характер, работохолик, амбициозен брокер. Винаги стъпка или две напред пред всички останали, чудесна комуникация и отдаденост. Препоръчвам го, за всеки, който иска бързи и качествена резултати.

Силвестър

Уникално обслужване! В шест държави съм живял, това момче е златно!

Мирослав Димитров

Супер професионализъм, без увъртания, реално представяне на пазара, без губене на време и излишно обикаляне. Определено ще го препоръчам на приятели!

Момчил Даскалов

За втори път търся квартира с помоща на Теодор и за втори път ми доказва, че той е най-добрия брокер с който, съм се свързвал. Веднага като му казах че търся апартамент се зае и се намери в рамките на няколко дни. А и дори да не може да дойде за оглед ще изпрати негов колега/колежка като Дария, която е много талантлива и също така добър човек, с който може да завържеш и разговор докато си върши работата отлично.

Шеми Паликарова

Много благодарим за доброто отношение и професионализма. Желаем ти много здраве, успехи в личен и професионален план! ТОП БРОКЕР!

Тихомир

Безупречен, вежлив. Останах доволен, в рамките на половин ден успя да ми покаже 5 квартири и най-важното е, че успях да сключа договор. Благодаря ти Теодор.

Анета

Прекрасно и коректно обслужване. Препоръчвам!

Димитър

Експедитивен, коректен и точен.

Венцислава Цачева

Професионално свършена работа, откликва по всяко време на деня!

Димитър Милев

Преди да работим с Теодор, огледахме над 10 апартамента и нито един не отговаряше на изискванията ни. Първият апартамент, който ни показа беше точно това, което търсим. След това документалната част мина гладко, благодарение на професионализмът на Теодор !

Мария Петрова

Перфектно отношение!

Ангел

Отлична комуникация и много добро отношение!Намирането на жилище беше бързо и безпроблемно!

Мирена

Много лесна комуникация,сериозно отношение без излишно мотаене! Отговорност към работата и поетата задача в търсенето на жилище! Поздравления за добре свършената работа! Препоръчвам и за вбъдеще отново бих потърсила услугите ви!

Дилер Исмаилова

Изключително добро и професионално отношение. Човек, който може да се справи с всяка една изникнала ситуация. Цивилизован и доста интелигентен за професията си. Благодарна съм, че работихме заедно. Ще препоръчам на приятели/познати със сигурност!

Връзка с нас

Данни за имот