Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Теодора Еленчева

За брокера

Теодора Еленчева е мениджър екип в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. 

Професионалното ѝ развитие в сферата на недвижимите имоти стартира през 2017 година в отдел "наеми", а от 2018г. е част от отдел "продажби". Следва в НБУ - "Управление на бизнес и предприемачество". Печели титлата "Брокер на Iво тримесечие на 2022г."

На въпроса какво е важно за теб в професионалното ти развитие отговаря:

"За мен е истинско удоволствие да правя това, което харесвам, а именно да намирам на хората мечтания за тях дом. За мен е важно хората, с които работя да намират в мен освен професионалиста, също така и истински приятел, на когото да се доверят в дългосрочен план."

Мото: "Работи това, което обичаш и няма да имаш нито един работен ден!" 

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Rositsa Demirova

Професионално, коректно и точно отношение! Своевременна комуникация и надеждност! Бих се доверила отново на г-жа Еленчева!

Евгений Лаловски

Огледа на имота беше проведен в удобно за мен време. Имота беше показан, като бяха споменати известните проблеми. Подготовката за сделката и самата сделка минаха идеално.

Александър

Отличен брокер! Действа бързо, винаги дава подробна информация, цени времето на клиентите си и винаги се съобразява с тях така, че огледите да се случват в най-удобен час. Следи всеки детайл от процеса на покупко-продажбите и нищо не остава непроверено.

Анна

Имах удоволствието да работя с Теодора. Изключително интелигентна е, внимателна и учтива към клиентите. Много добре познава пазара и предоставя необходимата информация относно имотите и цените. + Отговорна и Коректна + Организирана + Умее да общува с различни хора

Любомира Търнева

Професионално отношение на високо ниво

Връзка с нас

Данни за имот