Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Описание

  Няма свободни имоти за продажба! 

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи новостроящият се жилищен комплекс "Twin Park" с локация ж.к. Христо Смирненски. Сградата се намира на 3 мин. пеша от Гребната база и парк "Отдих и култура", в непосредствена близост до новоизграждащи се тенис комплекс и магазин Lidl. На разположение в сградата ще има детски център, бутиково кафене, фризьорски салон, аптека, премиум магазин за хранителни стоки, хлебопекарна, зелена зона за отдих с детски пързалки и люлки. На разстояние 700-800м. се намират две детски градини и училище.

 Комплексът е с издаден Акт 14, Акт 15 ще се издаде през есента на 2023г., а Акт 16 началото на 2024г. Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да се опише жилищен комплекс "Twin Park" разположен в един от най-динамично развиващите се райони на Пловдив. Благодарение на отличната локация комбинира по уникален начин панорамната гледка към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк "Отдих и култура".

 Сградата ще се изгради с изключително високо качество строителни материали. Троен стъклопакет на много камерна алуминиева дограма с термо мост от най-висок клас в допълнение на стъкло тип "4-ри сезона" и висококачествен обков. Допълнителна висококачествена шумоизолация на пода, под замазката на всеки апартамент. Електро-въжени асансьорни уредби SICOR – Италия, два асансьора на вход, всеки за по 10 души/800 кг. Умни камери с разпознаване на лица и регистрационни номера на автомобили, които дават възможност да бъдат засечени съмнителни действия, пожар, наводнение или човек в беда. Охраната на комплекса се уведомява автоматично. Голяма зона за отдих с детска площадка, пейки, масово озеленяване, 230 метрова асфалтова алея за учащи се да карат колело и ролери. Непосредствено до Twin Park ще бъде създаден най-модерният тенис клуб в гр. Пловдив с 10 корта, спортен магазин и закрита зала. Осигурени са над 150% паркиране, за всяко семейство ще има място за два автомобила, осигурено е и място за паркиране за гости на комплекса. Професионално инсталирана зарядна станция с голяма мощност ще гарантира безопасност и бързо зареждане на автомобилите на живущите и гостите на комплекса.

 Агенцията предлага апартаменти в сграда различни по вид и квадратура. За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент А010 продаден 100 кв.м. 65136
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park

Продаден! Имота е двустаен, ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 93.88 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, голяма тераса, склад. Изложение: изток.

Апартамент А05 продаден 103 кв.м. 92727
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park

Имота е тристаен, ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 88,76 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които към едната спалня, тераса. Изложение: запад/юг.

Апартамент А09 продаден 104 кв.м. 72716
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park

Имота е двустаен, ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 93.88 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, голяма тераса, склад. Изложение: изток.

Апартамент А60 продаден 69 кв.м. 69290
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park

Имота е двустаен, ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 59,69 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Изложение: изток.

Апартамент А74 продаден 110 кв.м. 127043
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park

Имота е тристаен, ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 94.35 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които към едната спалня, 2 тераси, склад. Изложение: запад/юг.

Апартамент А75 продаден 67 кв.м. 70596
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park
Twin Park

Имота е двустаен, ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 57.90 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад. Изложение: запад.

Видео

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Статус 2: Продаден
  • Паркоместа: с възможност за
  • Тип: Сграда
  • Общо етажи: 8
  • Строителство: ново
  • Отопление: Електричество
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот