Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Юра Максимова

За брокера

Юра Максимова е брокер продажби в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерният ѝ път стартира през 2020год., в отдел "наеми", а от началото на 2022г. е част от отдел "продажби". Към момента е студент в Софийски Университет "СВ. Климент Охридски", специалност "Право"

На въпроса коя е най- голямата ти мотивация отговаря:

"Да бъда брокер се оказа пълна с предизвикателства работа. Дните, прекарани сред хора, помагайки им да намерят своя нов дом, удовлетворението от добре сключените сделки и благодарността на доволните клиенти са моята най-голяма награда. Радвам се, че намерих средата, в която освен да се чувствам пълноценна, мога ежедневно да работя над себе си, за да стана своята най-добра версия."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Александър Шумаков

Юра успя да ни издейства най-добрите възможни условия за уникален апартамент в рамките на изключително кратко време. Чудесен професионалист, активно я препоръчваме на всичките си приятели, които имат нужда от такива услуги.

Мирела Манчева

Приятелка ми препоръча Юра казвайки ми ‘каквото и да си търсиш, ще ти го намери от първия път’. Бях скептична заради досегашния си опит, но когато се чухме тя прояви приветливо и професионално отношение, зададе всички правилни въпроси и отново ме увери, че ще открием жилище по нашите търсения още при първата серия огледи. По-късно Юра ни пренасочи към Пламена, с която финализираме намирането на апартамент успешно. И двете помогнаха с чудесно отношение и професионализъм :))

Евтим Максимов

Професионалист и страхотен човек! Много успехи!

Маруся Дахтерова

Отличен професионалист! Усмихната и лъчезарна.

Mariela Tihova

Много мила и отзивчива. Препоръчаха ни я приятели и въпреки че не се занимаваше вече с наеми, а само с продажби, се зае да ни намери квартира. Отидохме в офиса, разгледахме реални обяви, позвънихме на такива, които бяха подходящи и в крайна сметка намерихме нашето място за много кратко време. Юра беше на линия по всяко време, както по телефона, така и по чат във вайбър, така че когато и да сме имали въпроси, получавахме бърз отговор. Отделно тя успя да смъкне и цената на наема, за което сме много признателни.

Илияна Христова

Професионално обслужване и отлично отношение!

Нели Димитрова

Професионално отношение!

Миглена Георгиева

Профисионално отношение, препоръчвам с две ръце.

Връзка с нас

Данни за имот