Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Юра Максимова

За брокера

Юра Максимова е брокер продажби в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерният ѝ път стартира през 2020год., в отдел "наеми", а от началото на 2022г. е част от отдел "продажби". Към момента е студент в Софийски Университет "СВ. Климент Охридски", специалност "Право"

На въпроса коя е най- голямата ти мотивация отговаря:

"Да бъда брокер се оказа пълна с предизвикателства работа. Дните, прекарани сред хора, помагайки им да намерят своя нов дом, удовлетворението от добре сключените сделки и благодарността на доволните клиенти са моята най-голяма награда. Радвам се, че намерих средата, в която освен да се чувствам пълноценна, мога ежедневно да работя над себе си, за да стана своята най-добра версия."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Кристина Пейчева

Бих искала да поздравя Юра за изключително професионалното й отношение, нейната адаптивност, за подкрепата й по време на целия процес: от първоначалната консултация, през обявяването на имота, преговорите, ваденето на документи и разбира се до самата успешна продажба. Процесът: Като човек, който не е запознат с пазара на недвижими имоти и отделните стъпки за успешно сключване на сделка, имах много въпроси и неясноти. Получих адекватно консултиране относно продажната цена на моя имот, как е най-добре да бъде промотиран, какви са стъпките, коя след коя следва, какви документи са необходими, така че да бъда в готовност. След това Юра продължи да "държи ръката ми" до сключването на самия договор с агенцията, а по-късно и при преговорите с отсрещната страна. За подхода на Юра: Юра беше много търпелива и съм безкрайно благодарна за проявата й на разбиране към по-удобния за мен канал за комуникация (писмено във Вайбър или имейл), който определено за нея беше времеемък, но тя изцяло се адаптира към моя график, дори когато се изискваше комуникация в извън работно време. Съдейства ми за изваждане на документи, комуникираше с моя юрист, когато това беше необходимо, предаваше информацията точно и акуратно и с удоволствие бих препоръчала услугите й на всеки, който има нужда от наистина добър и адекватен брокер.

Polina Ivanova

Огромни благодарности,Юра. Чувствам се късметлийка, че те срещнах. Живея в чужбина и Юра ми предложи партньорство с Титан. Съгласих се от раз, тъй като ми допадна нейното отношение. Изпратих й ключове и тя се зае с абсолютно всичко. Буквално за седмица продаде апартамента ми, като спази всичките ми изисквания и не ме занимаваше с нищо излишно. Невероятно честно, интелигентно, работливо и разбиращо от работата си младо момиче. 100% бих я препоръчала на всички мои познати и приятели и с удоволствие бих работила с нея отново.

Детелина Неделчева

След дълго търсене на жилище, което да задоволява нашите изисквания и възможности, попаднахме на Вашия брокер Юра. През цялото време на подготвяне на сделката, тя беше учтива и отзивчива, съпричастна към моите тревоги. Аз като възрастен човек бях доста тревожна и вероятно досадна, но благодарение на нейното търпение и подкрепа бях успокоена и сделката беше успешна. Независимо от крехката си възраст тя се държи като добър професионалист. Почувствах я като свое дете, заради умението й да вдъхва спокойствие и увереност. Благодаря й от все сърце и й пожелавам успехи в работата и следването. Тя заслужава това!

Светослава Ангелова

Много сме доволни от изключително професионалното отношение на Юра. Безкрайните въпроси от наша страна, които изникваха в процеса, бяха посрещнати с адекватни отговори независимо в коя част на денонощието се отправяха. Безкрайно позитивно и усмихнато момиче. Удоволствие беше да работим с теб! Благодарим!

Александър Шумаков

Юра успя да ни издейства най-добрите възможни условия за уникален апартамент в рамките на изключително кратко време. Чудесен професионалист, активно я препоръчваме на всичките си приятели, които имат нужда от такива услуги.

Мирела Манчева

Приятелка ми препоръча Юра казвайки ми ‘каквото и да си търсиш, ще ти го намери от първия път’. Бях скептична заради досегашния си опит, но когато се чухме тя прояви приветливо и професионално отношение, зададе всички правилни въпроси и отново ме увери, че ще открием жилище по нашите търсения още при първата серия огледи. По-късно Юра ни пренасочи към Пламена, с която финализираме намирането на апартамент успешно. И двете помогнаха с чудесно отношение и професионализъм :))

Евтим Максимов

Професионалист и страхотен човек! Много успехи!

Маруся Дахтерова

Отличен професионалист! Усмихната и лъчезарна.

Mariela Tihova

Много мила и отзивчива. Препоръчаха ни я приятели и въпреки че не се занимаваше вече с наеми, а само с продажби, се зае да ни намери квартира. Отидохме в офиса, разгледахме реални обяви, позвънихме на такива, които бяха подходящи и в крайна сметка намерихме нашето място за много кратко време. Юра беше на линия по всяко време, както по телефона, така и по чат във вайбър, така че когато и да сме имали въпроси, получавахме бърз отговор. Отделно тя успя да смъкне и цената на наема, за което сме много признателни.

Връзка с нас

Данни за имот