Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Юра Максимова

За брокера

Юра Максимова е брокер продажби в офиса ни в кв. Кръстова вада, София. Кариерният ѝ път стартира през 2020год., в отдел "наеми", а от началото на 2022г. е част от отдел "продажби". Към момента е студент в Софийски Университет "СВ. Климент Охридски", специалност "Право"

На въпроса коя е най- голямата ти мотивация отговаря:

"Да бъда брокер се оказа пълна с предизвикателства работа. Дните, прекарани сред хора, помагайки им да намерят своя нов дом, удовлетворението от добре сключените сделки и благодарността на доволните клиенти са моята най-голяма награда. Радвам се, че намерих средата, в която освен да се чувствам пълноценна, мога ежедневно да работя над себе си, за да стана своята най-добра версия."

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Христо Патарински

Звъннах на Юра и ѝ споделих, че имам нужда от апартамент. Казах ѝ какви са ми изискванията и след час имах няколко предложения. След точно 24 часа избрахме апртамент и задействахме цялата процедура. През цялото време Юра ми съдействаше и отговаряше на всички въпроси изключително бързо и адекватно, което направи неясния за мен процес много по-лесен и приятен. Не се колебайте, да се свържете с нея!

Стефани Попова

Невероятно отношение, изключителен професионализъм, останахме много доволни и със сигурност препоръчваме!

Cagdas arabacioglu

I worked with Yura on my process and she is really good on that job. Her english is great which really makes sense for foreigners like me. She cares customer so much. She handles so quickly what customer needs. In my case I checked a lot of apartments but she found correct one for me and I’ve never seen it on imot.bg. In the end I bought what she found. She keeps her promises. In general this point changes after selling but she helped me on electricity, water and gas changes because I don’t know Bulgarian. I am really appreciated to Yura. Many thanks again.

Кристина Пейчева

Бих искала да поздравя Юра за изключително професионалното й отношение, нейната адаптивност, за подкрепата й по време на целия процес: от първоначалната консултация, през обявяването на имота, преговорите, ваденето на документи и разбира се до самата успешна продажба. Процесът: Като човек, който не е запознат с пазара на недвижими имоти и отделните стъпки за успешно сключване на сделка, имах много въпроси и неясноти. Получих адекватно консултиране относно продажната цена на моя имот, как е най-добре да бъде промотиран, какви са стъпките, коя след коя следва, какви документи са необходими, така че да бъда в готовност. След това Юра продължи да "държи ръката ми" до сключването на самия договор с агенцията, а по-късно и при преговорите с отсрещната страна. За подхода на Юра: Юра беше много търпелива и съм безкрайно благодарна за проявата й на разбиране към по-удобния за мен канал за комуникация (писмено във Вайбър или имейл), който определено за нея беше времеемък, но тя изцяло се адаптира към моя график, дори когато се изискваше комуникация в извън работно време. Съдейства ми за изваждане на документи, комуникираше с моя юрист, когато това беше необходимо, предаваше информацията точно и акуратно и с удоволствие бих препоръчала услугите й на всеки, който има нужда от наистина добър и адекватен брокер.

Polina Ivanova

Огромни благодарности,Юра. Чувствам се късметлийка, че те срещнах. Живея в чужбина и Юра ми предложи партньорство с Титан. Съгласих се от раз, тъй като ми допадна нейното отношение. Изпратих й ключове и тя се зае с абсолютно всичко. Буквално за седмица продаде апартамента ми, като спази всичките ми изисквания и не ме занимаваше с нищо излишно. Невероятно честно, интелигентно, работливо и разбиращо от работата си младо момиче. 100% бих я препоръчала на всички мои познати и приятели и с удоволствие бих работила с нея отново.

Детелина Неделчева

След дълго търсене на жилище, което да задоволява нашите изисквания и възможности, попаднахме на Вашия брокер Юра. През цялото време на подготвяне на сделката, тя беше учтива и отзивчива, съпричастна към моите тревоги. Аз като възрастен човек бях доста тревожна и вероятно досадна, но благодарение на нейното търпение и подкрепа бях успокоена и сделката беше успешна. Независимо от крехката си възраст тя се държи като добър професионалист. Почувствах я като свое дете, заради умението й да вдъхва спокойствие и увереност. Благодаря й от все сърце и й пожелавам успехи в работата и следването. Тя заслужава това!

Светослава Ангелова

Много сме доволни от изключително професионалното отношение на Юра. Безкрайните въпроси от наша страна, които изникваха в процеса, бяха посрещнати с адекватни отговори независимо в коя част на денонощието се отправяха. Безкрайно позитивно и усмихнато момиче. Удоволствие беше да работим с теб! Благодарим!

Александър Шумаков

Юра успя да ни издейства най-добрите възможни условия за уникален апартамент в рамките на изключително кратко време. Чудесен професионалист, активно я препоръчваме на всичките си приятели, които имат нужда от такива услуги.

Мирела Манчева

Приятелка ми препоръча Юра казвайки ми ‘каквото и да си търсиш, ще ти го намери от първия път’. Бях скептична заради досегашния си опит, но когато се чухме тя прояви приветливо и професионално отношение, зададе всички правилни въпроси и отново ме увери, че ще открием жилище по нашите търсения още при първата серия огледи. По-късно Юра ни пренасочи към Пламена, с която финализираме намирането на апартамент успешно. И двете помогнаха с чудесно отношение и професионализъм :))

Евтим Максимов

Професионалист и страхотен човек! Много успехи!

Маруся Дахтерова

Отличен професионалист! Усмихната и лъчезарна.

Mariela Tihova

Много мила и отзивчива. Препоръчаха ни я приятели и въпреки че не се занимаваше вече с наеми, а само с продажби, се зае да ни намери квартира. Отидохме в офиса, разгледахме реални обяви, позвънихме на такива, които бяха подходящи и в крайна сметка намерихме нашето място за много кратко време. Юра беше на линия по всяко време, както по телефона, така и по чат във вайбър, така че когато и да сме имали въпроси, получавахме бърз отговор. Отделно тя успя да смъкне и цената на наема, за което сме много признателни.

Илияна Христова

Професионално обслужване и отлично отношение!

Нели Димитрова

Професионално отношение!

Миглена Георгиева

Профисионално отношение, препоръчвам с две ръце.

Tihomira Chaneva

Изключително доволни!

Надежда Иванова

Препоръчвам с две ръце.

Искрена Пеева

Професионално и точно отношение, очарователна и много усмихната! Пожелавам много успехи!

Евгения Паскалиева

Професионализъм и красота

Диана Максимова

Професионално отношение!

Връзка с нас

Данни за имот