Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Венцислава Венциславова

За брокера

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Shaban Gyureev

Много съм доволен!

Ивета Стефанова

Уникален, професионалист и човек!

Венелин Александров

Благодаря за добре свършената работа и за търпението

Анастас Георгиев

Бърза и коректна!

Ники Генов

Силно препоръчвам агенцията! Огромно благодаря на Венцислава за професионализма, топлото отношение, търпението и коректността! Понеже не съм от София и успях да си намеря жилище буквално за ден, Венцислава ми беше подготвила няколко варианта, отговарящи на моите изисквания и продължи да търси още опции през целия ден. Останах очарован, че на всеки оглед защитаваше моя интерес и беше много добре подготвена с информация за апартаментите - нещо, което ми липсваше при срещата ми с брокери от други агенции. Благодарение на Венцислава намерих това, което търсех, а за да финализираме сделката още в същия ден, тя остана с нас и след края на работното си време, все така готова да отговаря на моите въпроси! Препоръчвам с две ръце! 

Венцислава Цветанова

Благодаря на Венцислава за отличната и безупречна работа, с една дума -професионализъм. Точност, прецизност, сигурност и човешко отношение. Желая много професионални и лични успехи.

Георги Иванов

Изключително доволен съм от отношението на Венцислава и сърдечно благодаря за помощта, която оказа да намеря, търсенето от мен и приятелката ми жилище! :)

Анонимен

Вени е страхотен професионалист, който ще направи всичко възможно да намери най-подходящото жилище за вас! Препоръчвам :)

Димитър Кавраджиев

Най-добрата брокерка. Показа ни много добри имоти според нашите нужди.

Връзка с нас

Данни за имот