Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Венцислава Венциславова

За брокера

Оценете вашият брокер

Оценете отношението :

Последни ревюта

Георги

Коректно и честно отношение. Дано имате и по-голям набор на имоти.

Антоанета Дончева

Не за първи път,се обръщам към дадена агенция,за недвижими имоти.Но до сега такова добро отношение и бързо реагиране не съм получавала.Трядваше да си намеря апартамент под наем в Надежда 1,задължително близо до работа и най-вече до детската градина на синът ми.Бюджетът ми беше до 500лв.Когато се обърнах към агенция "Титан" до минути по телвфона се свърза с мен лицето Венцислава Венциславова.Разгорът ни беше много приятен,задваше ми въпроси от относно какво точно си търся,обясни х и нещата как стоят и какви са изискванията ми,тя ми отговори до 15мин ще ми върне обаждане,с яснота за апартаменти под наем в района който търся.След обаждането и се разбрахме още в същият ден да отидем на огледи на няколко апартамента.Още на първият оглед аз харесах апартамента който ми показа беше точно това което търся Апартаментът е на 7мин пеша от работа ми и на 1мин пеша от детската градина ба синът ми.Искам да изкажа благодарност към това прекрасно и усмихнато момиче.Поздрави от А.Дончева.

Даниела Николаева

Здравейте, съвместно с Венцислава Венциславова проведохме няколко огледа,който завършиха успешно. Открих своето,"местенце". Напориста, отзивчива, бързо долавяща нуждите на клиента, без губене на време. Радвам се, че се запознахме! Успех!

Христо

Доволен съм!

Александър ангелов

Консултанта беше изключителен професионалист, помогна ни изключително много да намерим това, което търсим и с негова помощ го открихме! Препоръчваме и на други познати.

Виктория Дръндарова

С най-голямо удоволствие ще препоръчаме на всички наши познати, които имат нужда от ново жилище/наем фирмата Ви и по-конкретно да се доверят на Венцислава. Тя ни показа точност, коректност и голям професионализъм. Работихме с три конкурентни фирми преди да се обърнем към Венцислава. Загубихме доста време и нерви, тъй като огледите, които бяха организирани не отговаряха на търсенето ни. След като се свързахме с фирмата Ви, Венцислава ни предложи жилище, което отговаряше на нуждите ни. Уговори ни изгодни условия и в момента се радваме на новия ни временен дом. Венцислава, отново искаме да ти благодарим! Продължавай да показваш този професионалъм. Желаем ти всичко най-хубаво. Дръндарови

Връзка с нас

Данни за имот