Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

За нас и нашите ценности

За пръв път на пазара през 2016г. и така до днес…

"Титан Пропъртис“ е компания, доказала своя професионализъм в сферата на недвижимите имоти. Разполагаме с офиси в градовете: София, Варна, Пловдив, Бургас.

Всичко започна през 2016г. с отварянето на първия ни офис в гр.София, специализиран в наемните отношения. Благодарение на менторския и мениджърски състав на компанията, както и на хората, потърсили перспектива в България, последва откриването на офис "продажби" на територията на столицата. В рамките на последните две години, изградихме офисни мрежи в следващите най-големи градове на страната-Бургас, Варна и Пловдив, като затвърдихме челната си позиция за компания с най-добра система за кариерно развитие.

Каква е нашата мисия ли? Нашата мисия е да предоставим достъпна и синтезирана информация, която да позволява на всеки човек да сключи изгодна сделка. За целта разполагаме с богато портфолио от имоти, както за продажба, така и под наем, работим с доказани и сигурни инвеститори, а на собствениците, доверили ни собствеността си, гарантираме добри и дългосрочни бизнес отношения. Нашите наематели и купувачи получават най-добрите и актуални предложения, професионално отношение и прозрачност при сделката. 

Консултантите в "Титан Пропъртис" получават професионално въвеждащо и текущо обучение, за да покрият очакванията на всички наши клиенти. В backstage-а на целия работен процес са: 

  • отдел „администрация“, която ежедневно се грижи за актуализацията на всички нови оферти, а отдел „реклама“- да стигат до вас възможно най-бързо;
  • юридическият отдел на агенцията с изрядни документи, без скрити клаузи;
  • специализиран кол център с над 500 клиентски обаждания дневно;
  • професионален екип от фотографи;
  • менторски и обучителен екип;
  • маркетингови специалисти с познания и опит в недвижимите имоти, които правят името ни разпознаваемо и ви поднасят релевантна и достоверна информация.

 

Данни за имот