Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Жилищна сграда в кв. Бояна

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи новострояща се жилищна сграда в кв. Бояна. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, детски градини, училище, медицинско заведение, както и зони за отдих.

 Сградата е пред Акт 14 и ще бъде завършена през Септември 2025г. За строителството се използват високо качество строителни материали, 7 камерна дограма с троен стъклопакет, изолация от стереопор и облицовка от италбонд и HPL профили. Отопление: електричество. Има възможност за закупуване на паркоместа или гаражи на допълнителна цена.

 Агенцията предлага апартаменти в сградата различни по вид, изложени и квадратура. При нужда от финансиране Титан Пропъртис осигурява за клиентите си безплатна консултация с кредитен консултант.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент А101 свободен 65 кв.м. 115378
Жилищна сграда в кв. Бояна

 Апартамент А101 е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 54,99 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Имотът разполага и с мазе в размер на 2,32 кв.м. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент А115 свободен 63 кв.м. 117869
Жилищна сграда в кв. Бояна

 Апартамент А115 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 52,67 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Имотът разполага и с мазе в размер на 2,32 кв.м. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент А117 свободен 95 кв.м. 179302
Жилищна сграда в кв. Бояна

 Апартамент А117 е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 81,66 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, тераса. Изложение: запад. Имотът разполага и с мазе в размер на 3,33 кв.м. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент А206 свободен 58 кв.м. 105905
Жилищна сграда в кв. Бояна

 Апартамент А206 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 49,10 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария, кухненски бокс и спален кът, баня с тоалетна, тераса. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент А210 свободен 58 кв.м. 106027
Жилищна сграда в кв. Бояна

 Апартамент А210 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 49,10 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария, кухненски бокс и спален кът, баня с тоалетна, тераса. Имотът разполага и с мазе в размер на 4,74 кв.м. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент А211 свободен 96 кв.м. 181910
Жилищна сграда в кв. Бояна

 Апартамент А211 е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 81,42 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, 2 тераси. Изложение: изток/север/юг. Имотът разполага и с мазе в размер на 5,11 кв.м. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 6
  • Строителство: ново
  • Отопление: Електричество
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот