Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Жилищна сграда в кв. Левски

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв. Левски. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, детски градини, училища, както и зони за отдих.

 Сградата е с издаден Акт 14 и ще бъде завършена до края на 2025г. За строителството се използват високо качество строителни материали, тухли Wienerberger, 10 см. EPS изолация, покрива е топлоизолиран с XPS изолация 10 см. и двойно хидроизолиран, всички тераси също са хидроизолирани. Отопление: електричество.

 Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и естествен камък, дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил, блиндирани входни врати, звънчева, телефонна и видеодомофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет. Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Има възможност за закупуване на паркоместа или гаражи на допълнителна цена.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 1 свободен 63 кв.м. 103774
Жилищна сграда в кв. Левски

 Апартамент 1 е ситуиран на 2-ри етаж и разполага със застроена площ от 54,68 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса - 25,66 кв.м. Изложение: юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 23 свободен 101 кв.м. 151556
Жилищна сграда в кв. Левски

 Апартамент 23 е ситуиран на 6-ти етаж и разполага със застроена площ от 87,90 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, склад, 2 тераси. Изложение: север/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент 26 свободен 104 кв.м. 161525
Жилищна сграда в кв. Левски

 Апартамент 26 е ситуиран на 6-ти етаж и разполага със застроена площ от 91,22 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, склад, 2 тераси. Изложение: изток/запад/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 27 свободен 91 кв.м. 112700
Жилищна сграда в кв. Левски

 Апартамент 27 е ситуиран на 7-ми етаж и разполага със застроена площ от 82,48 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад, 3 тераси. Изложение: север/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 28 свободен 111 кв.м. 134428

 Апартамент 28 е ситуиран на 7-ми етаж и разполага със застроена площ от 100,33 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, 2 тераси. Изложение: запад/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Магазин 1 свободен 224 кв.м. 347386
Жилищна сграда в кв. Левски

 Магазин 1 е ситуиран на 1-ви партерен етаж и разполага със застроена площ от 196,35 кв.м., разгърната по следния практичен начин: магазин с офис, офисно помещение, конферентна зала, тоалетна. Изложение: юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 7
  • Строителство: ново
  • Отопление: Електричество
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: Акт 14

Данни за имот