Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Жилищна сграда в кв. Овча купел

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи многостаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв. Овча купел. В близост са разположени спирки на градския транспорт, търговски обекти, детски градини, училища, медицински заведения, както и зони за отдих и спорт.

 Сградата е в начален етап на строеж и ще бъде завършена до края на юли 2026г. За строителството се използват високо качество строителни материали, дограмата е PVC 5 камерна с троен стъклопакет, 12 см. топлоизолация по външни стени, електрически асансьор с автоматични врати и достъп за инвалиди.

 Сградата е с един вход и предлага разнообразие от апартаменти, отговарящи на всякакви нужди и предпочитания. Големите дневни и просторните спални гарантират комфорт и уют. Паркирането е решено с подземни и надземни паркоместа и гаражи. Отоплението е предвидено на газ.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент 1 свободен 250 кв.м. 266760
Жилищна сграда в кв. Овча купел

 Апартамент 1 е ситуиран на 1-ви партерен етаж и разполага със застроена площ от 227,13 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които е към едната спалня, склад, двор - 109,48 кв.м. Изложение: запад/север/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 13 свободен 57 кв.м. 105210
Жилищна сграда в кв. Овча купел

 Апартамент 13 е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 47,65 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: запад/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент 2 свободен 57 кв.м. 103086
Жилищна сграда в кв. Овча купел

 Апартамент 2 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 47,9 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: запад/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент 4 свободен 106 кв.м. 174306
Жилищна сграда в кв. Овча купел

 Апартамент 4 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 88,52 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които е към едната спалня, тераса. Изложение: изток/запад/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент 8 свободен 106 кв.м. 176947
Жилищна сграда в кв. Овча купел

 Апартамент 8 е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 88,52 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които е към едната спалня, тераса. Изложение: изток/запад/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 6
  • Строителство: ново
  • Отопление: Газ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот