Титан Пропъртис зареждане
Титан Пропъртис

Жилищна сграда в кв. Подуяне

Описание

 Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв. Подуяне. В близост са разположени множество спирки на градския транспорт, търговски обекти, детски градини, училища, зони за отдих и спорт, както и метростанция "Хаджи Димитър", която е на 380 м. пешеходно разстояние.

 Сградата е в начален етап на строеж и ще бъде завършена през 2026г. За строителството се използват високо качество строителни материали, тухли Wienerberger, 10 см. EPS изолация на стените, покрива е топлоизолиран с XPS изолация 10 см. и двойно хидроизолиран, всички тераси също са хидроизолирани. Отопление: ТЕЦ, като има изводи за климатици във всяка стая и подово отопление в баните.

 Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и естествен камък, дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил, блиндирани входни врати, звънчева, телефонна и видеодомофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет. Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Има възможност за закупуване на паркоместа или гаражи на допълнителна цена.

 За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Изпрати запитване

Имоти за продажба

Апартамент А09 свободен 69 кв.м. 133344
Жилищна сграда в кв. Подуяне

 Апартамент А09 е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 58,38 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изложение: юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент А10 свободен 107 кв.м. 204806
Жилищна сграда в кв. Подуяне

 Апартамент А10 е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 90,41 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, склад, тераса. Изложение: север/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Апартамент А12 свободен 107 кв.м. 213340
Жилищна сграда в кв. Подуяне

 Апартамент А12 е ситуиран на 7-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 90,41 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, склад, тераса. Изложение: север/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент Б01 свободен 76 кв.м. 137196
Жилищна сграда в кв. Подуяне

 Апартамент Б01 е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага със застроена площ от 64,62 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад, тераса. Изложение: изток/север. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

Апартамент Б30 свободен 140 кв.м. 279960
Жилищна сграда в кв. Подуяне

 Апартамент Б30 е ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага със застроена площ от 117,58 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 3 спални, 2 бани с тоалетни, 2 тераси. Изложение: изток/юг. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас нов ДОМ!

 

Детайли
  • Статус: Нова сграда
  • Паркоместа: с възможност за
  • Вид имот: Сграда
  • Общо етажи: 9
  • Строителство: ново
  • Отопление: ТЕЦ
  • Асансьор: Да
  • Етап на строеж: В строеж

Данни за имот